Πέμπτη , 1 Ιούνιος 2023

Όσο το ΚΥΣΕΑ επιλέγει Αρχηγούς η διαφθορά δεν θα εκλείψει!

1857759

Μια από τις πολλές πικρές αλήθειες που… πονάνε το πολιτικό σύστημα αφορά την αντικατάσταση της ηγεσίας του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) για να έρθουμε και παρακάτω με την αντικατάσταση άλλων Αρχηγών, Διοικητών, Δικαστικών κ.ά. Ποιος απ’ όλους αυτούς θα τολμήσει ν’ αντισταθεί και να μην εκτελέσει την πολιτική εντολή όταν αυτή είναι λανθασμένη ή και παράνομη ακόμα;  Κανένας τους δεν θα τολμήσει. Και αυτό γιατί έχουν γαλουχηθεί από φυτώρια στις διάφορες Σχολές και εκπαιδεύσεις για να υπακούουν στις άνωθεν εντολές… Όσο θέλεις, λοιπόν, βρόντα πάνω στου… κουφού την πόρτα. Αλίμονο και τρισαλίμονο στον κατώτερο που θα προτείνει ή θα έχει εκπονήσει μια αξιόλογη μελέτη για τα οικονομικά του κράτους και θίγονται προσωπικά συμφέροντα…   Περισσότερα θα διαβάσετε σε διάφορα πολιτικά μας άρθρα και συνεντεύξεις μας στις αντίστοιχες κατηγορίες που θα δείτε ψηλά στην αρχική  σελίδα του site.   

FVDSFGVSDVFSVFSVDS

Αυτός είναι ο πρωθυπουργός που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης  για το κατάντημα της χώρας και τη δυστυχία του λαού απ’ όλους τους προκατόχους του στο διάστημα της μεταπολίτευσης…

Μελετήσετε άρθρα που θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να αντιληφθείτε ότι η διαφθορά έχει βαθιές ρίζες…. 

https://eparxiakofos.gr/archigi-tis-el-as-apo-to/ 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com