Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024

Όπου πρυτανεύει η λογική δεν συμβαίνουν πραξικοπήματα

Κάκανος

Το καλύτερο πολίτευμα σε όλο τον κόσμο είναι η Δημοκρατία όταν πραγματικά εφαρμόζεται σωστά, αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές συμβαίνει να μην σέβονται στην πλειοψηφία τους οι πολιτικοί τα προνόμια του με αποτέλεσμα να προκαλούνται μίση και πάθη μεταξύ κομμάτων αλλά και λαού έχοντας επακόλουθο συνεχείς ταραχές και αιματοχυσίες.

Η χώρα μας μέσα στον ταραγμένο 20ο αιώνα με δύο παγκόσμιους πολέμους αντιμετώπισε τα δεινά δύο πραξικοπηματιών που κράτησαν αρκετά χρόνια καθώς επίσης κι έναν εμφύλιο αλληλοσπαραγμό που ήταν χειρότερος από κάθε άλλο κακό που τη βρήκε.

Κι ενώ η ιστορία κάθε χώρας έχει τις δικές της αρνητικές καταστάσεις, πουθενά στον κόσμο δεν ευδοκίμησε στο απόλυτο το πολίτευμα της δημοκρατίας για να υπάρχει ειρήνη, πρόοδος και σεβασμός στο περιβάλλον.

Με αφορμή τις ξαφνικές ταραχές που άρχισαν και συνεχίζονται στη γείτονα εξ ανατολών χώρα με την απόπειρα πραξικοπήματος και το θάνατο τόσων ανθρώπων, είναι εθνική ανάγκη  να προβληματιστούν ιδιαίτερα η κυβέρνηση και τα κόμματα.

 ………………………..

Διαφημιστική πρόταση με φιλικές τιμές 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com