Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Όλα τα… είχαμε τα σκουπίδια μας έλειπαν!

 

Από έναν κακομαθημένο στο σύνολό του λαό μπορούν μοναχά να συμβαίνουν αυτού του είδους οι εξευτελισμοί σε βάρος της χώρας. Και συμβαίνουν εξαιτίας της απαράδεκτης πολιτικής που συνεχίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις οι οποίες φέρουν και την μεγάλη ευθύνη.

Αναμφισβήτητα, οι απεργίες είναι δικαίωμα και κατάκτηση αγώνων για κάθε επαγγελματικό κλάδο, αρκεί όμως, να μην θίγεται το δημόσιο και εθνικό συμφέρον όπως δυστυχώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη απεργία των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα και μάλιστα αρχή του καλοκαιριού όπου χιλιάδες άλλες οικογένειες ευελπιστούν στην οικονομική ανάκαμψη που θα τους φέρει η τουριστική περίοδος.

Οι συγκεκριμένοι, όμως, εργαζόμενοι προσλήφθηκαν ως συμβασιούχοι για έναν ορισμένο χρόνο στην εργασία καθαριότητας και αυτό πρέπει να σεβαστούν…

Ενδεικτικά της απαράδεκτης σημερινής κατάστασης με τα συσσωρευμένα σκουπίδια οι φωτογραφίες αυτές από την είσοδο της Αγίας Μαρίνας, μια περιοχή αδικημένη που χρειάζεται από τον Δήμο Χανίων περισσότερο νοικοκύρεμα, τουλάχιστον ως προς τον ανεπαρκή δημοτικό φωτισμό, τα πεζοδρόμια και τις προσβάσεις από τον κεντρικό δρόμο προς την παραλία.      

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

20170624_185806 - Αντίγραφο 20170624_191400 - Αντίγραφο

 Τα σκουπίδια έχουν φράξει την περπατησιά σε ορισμένα στενά πεζοδρόμια..

20170624_191111

Ένα ρέμα το οποίο θα μπορούσε να λειτουργούσε και ως πρόσβαση στην παραλία… 

20170624_190727

Επί του συγκεκριμένου στενού πεζοδρομίου έχει γίνει μελέτη φωτισμού δαπέδου, αλλά…

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com