Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

Καθαρά και ξάστερα για την πολιτική παρακμή της χώρας

Φωτ. Αθανασίου Κυρκώστα στη σελίδα του facebook “Αγαπώ την Ελληνική Σημαία”


Μια χώρα όπως η δική μας θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για μίμηση από άλλες χώρες. Ωστόσο, από ιδρύσεως της ως Κράτος διαιωνίζονται κομματικά μίση και πάθη, με αποτέλεσμα να “καλλιεργείται” και να αναπτύσσεται η διαφθορά κάτι που δεν συνάδει σε μια χώρα όπου το δημοκρατικό της πολίτευμα λειτουργεί άψογα. 

Η Ελλάδα κατέχει την πιο πλεονεκτική θέση στην υδρόγειο σφαίρα, με πέντε θάλασσες και αμέτρητα νησιά ενσωματωμένα μετά από σκληρούς αγώνες στον εθνικό της κορμό. Όμως, συνεχίζει να είναι πρωταθλήτρια στη διαφθορά.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα… διαπρέπει με την πλήρη απελευθέρωση και αποδοχή κάθε είδους ανωμαλίας, με την κυβέρνηση να αυξάνει σημαντικά το  καθιερωμένο όριο κοινοβουλευτικών εδρών, χρησιμοποιώντας για την διακυβέρνηση της χώρας εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες σε θέσεις υπουργών και υφυπουργών… 

Με αφορμή την άστατη λειτουργία του κράτους με όλα όσα άσχημα έχουν προκύψει με την κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και τις πολιτικές εξελίξεις που διαμορφώνονται στο υπό δοκιμασία κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνουμε ότι παραμένουμε εκτός πολιτικής στέγης, δεν είμαστε μέλη κανενός κόμματος και ως διαμαρτυρία  θα απέχουμε από τις επικείμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης. 

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος Υπαστυνόμος Β’ ε.α.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com