Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Καταδικάζοντας το πολιτικό παρελθόν…


Από χρόνια ζούμε σε μια «ηλεκτρονική εποχή» με χίλιους μύριους τρόπους ενημέρωσης, γεγονός που θα έπρεπε να ευνοούσε τη χώρα από την όποια αλαζονική πολιτική των κυβερνήσεων. Με περισσότερη υπευθυνότητα θα γινόταν λιγότερα λάθη ή παραλείψεις και θα κτίζαμε σιγά, σιγά τα θεμέλια ενός νέου σύγχρονου κράτους. Δυστυχώς όμως, τίποτα δεν είναι πιο πιστευτό από το ψέμα, αιτία που έκανε και εξακολουθεί να κάνει τους περισσότερους πολιτικούς, από το 1974 μέχρι σήμερα, να το χρησιμοποιούν. Γι’ αυτό λοιπόν, ή αλλοτινή χώρα του φωτός, η Ελλάδα μας, κατατάχθηκε μεταξύ των πιο διεφθαρμένων χωρών του κόσμου, έχοντας βαθμολογηθεί για το 2008 και το 2009 κάτω της βάσης, που είναι το (5) πέντε με άριστα το (10) δέκα.

 Τι βαθμολογίες λάβαμε; 

(4,7) Τέσσερα κόμμα επτά για το 2008 και (3,8) τρία κόμμα οκτώ για το 2009!

Τι βαθμό τώρα θα μας βάλλει η Διεθνής Διαφάνεια κατά της Διαφθοράς γι’ αυτή τη χρονιά, δεν μπορούμε να προβλέψουμε επειδή τα πράγματα, αντί να καλυτερεύουν, δυσκόλεψαν για τα καλά. Η κυβέρνηση να… ζυγίσει τη λαϊκή οργή και να πράξει τ’ αυτονόητα για να διατηρηθεί η εθνική μας ενότητα. Η περίοδος 1946 – 1949 να μην επαναληφθεί!  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com