Σάββατο , 13 Ιούλιος 2024

Η συγγνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother


Με αφορμή την δημόσια συγγνώμη για τρίτους που είχαν την ευθύνη και που ακούσαμε το βράδυ της Παρασκευής δια στόματος του συμπαρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεοπτικό παιχνίδι Big Brother, επαινώ τον δημοφιλή παλιό παρουσιαστή για την τολμηρή πρωτοβουλία του.

Παράλληλα, όμως, θα ασκήσω κριτική καθόσον μέσα από ένα ευγενή άρθρο με τις όποιες διαφωνίες που προφανώς να διατυπώσουν ορισμένοι αναγνώστες, βρίσκεται η χρυσή τομή κάτι που πρέπει να συμβαίνει σε κάθε περίσταση για επίλυση διαφόρων κοινωνικών, πολιτικών και πολιτιστικών δράσεων. 

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παιχνίδι εξακολουθεί να έχει ικανοποιητική τηλεθέαση παρά τα όσα αρνητικά συμβαίνουν μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ θα μπορούσε να ήταν ακόμα πολύ πιο ψηλά η τηλεθέαση του. Τι φταίει; Ποια είναι η αιτία; Πως μπορούν να διορθωθούν σοβαρά θέματα αφού η συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή πλησιάζει στο τέλος; 

Για όλα αυτά τον λόγο πρέπει να έχει η διεύθυνση του καναλιού ως συνέχεια της δημόσιας συγγνώμης του κ. Μικρούτσικου. 

Το γεγονος μάλιστα της μεγάλης διάρκειας… εγκλεισμού τόσων ατόμων χωρίς να έχουν ουσιαστικό αντικείμενο να ασχοληθούν, πιστεύω ότι είναι η σκληρή πραγματικότητα του παιχνιδιού η οποία, δυστυχώς, τα οδηγεί πολλές φορές σε ανάρμοστες μεταξύ τους συμπεριφορές. Κυριαρχεί, πλέον, ο παραλογισμός, γεγονός που θίγει και τις οικογένειες τους.

Προσωπικά επειδή η ποιότητα αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών εδώ και πολλά χρόνια, δεν με βρίσκει σύμφωνο παραμένω περιστασιακά τηλεθεατής προτιμώντας να παρακολουθώ ταινίες με ουσιαστικό και διδακτικό περιεχόμενο και όχι τα πρότυπα που θέλουν να μας προβάλλουν…

Η συνέχεια για το βράδυ εκείνο μετά την συγνώμη, ήταν η αλλαγή του προγράμματος παρακολουθώντας έτσι μία πολύ ωραία ταινία την οποία σας προτείνω να δείτε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com