Πέμπτη , 30 Νοε 2023

Η αποχή ν’ αποτελέσει έναν πολύχρωμο μηχανισμό συσπείρωσης…

Με αφορμή τη νέα συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεοδώρου Πάγκαλου άρχισαν να χτυπάνε τα κινητά μας τηλέφωνα με διαμαρτυρίες από ψηφοφόρους και μη του ΠΑΣΟΚ. Διαβάζοντας, λοιπόν, την συνέντευξη, λέμε, τα εξής:
“Δεν έχετε πολύ άδικο σήμερα κ. αντιπρόεδρε σε όσα εννοείτε, αλλά, ποιοι είναι αυτοί που καλλιέργησαν στις ελληνικές οικογένειες τον κομματισμό για να έχουν μελλοντικά ένα «μέσον» για επαγγελματική τακτοποίηση των παιδιών τους με παράνομους, φυσικά, διορισμούς; Εσείς, οι παλιοί πολιτικοί έχετε τις ευθύνες για το αν σήμερα τα ελληνόπουλα δεν θέλουν ν’ ασκήσουν χειρωνακτικά επαγγέλματα. Μια διαφορετική σύνθεση της Βουλής θα μπορούσε να διορθώσει αντί να ευλογεί την διαφθορά με τον αναχρονισμό και τη γραφειοκρατία.
Βλέπετε για παράδειγμα το Ν.Δ. 2396/53. Ισχύει ακόμα αλλά δεν εφαρμόζεται πάνω από 50 χρόνια…

Με νέα πρόσωπα, πρωτάρηδες στο κοινοβούλιο και με τα μισά να είναι γυναίκες, δεν θα γινόταν καμία απεργία, επειδή ο λαός θα τους έδινε κουράγιο και ευχές να πετύχουν στο έργο τους. Τα οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου δεν πρέπει να παραγράφονται και οι πολιτικοί να μην έχουν το ατιμώρητο.

Πρέπει να ορθοποδήσουμε και για να γίνει αυτό επιβάλλεται η συσπείρωση του ποσοστού της αποχής… 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com