Τετάρτη , 31 Μάϊος 2023

Γνωριμία με το Συνεταιρισμό Εργολάβων ΠΡΟ.ΜΕ.ΚΑΤ. στα Χανιά

NEW_ΠΡΟΜΕΚΑΤ

KSULEIA

Από το 1986 Μαζί σας.

Ο Συνεταιρισμός Εργολάβων ΠΡΟ.ΜΕ.ΚΑΤ στο χώρο της διαμόρφωσης και εμπορίας σιδηρού, υλικών οικοδομής και εργαλείων πιστοποιήθηκε με ISO 9001 του 2000 στις παρακάτω κατηγορίες.

  • Εμπορεία, διακίνηση και τεχνική υποστήριξη προϊόντων και υλικών δόμησης
  • Διαμόρφωση, εμπορία και διακίνηση χάλυβα οπλισμού σκυροδέρματος
  • Εμπορεία εργαλείων και εξοπλισμού για δομικές εφαρμογές και όπως ο υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας μηχανικός Βασίλης Κεκάκης μας εξηγεί: 

«Ήταν μονόδρομος η απόκτηση από τον Συνεταιρισμό του σήματος ποιότητας. Εδώ και αρκετό καιρό λειτουργούμε σε συνθήκες πρωτόγνωρες, αλλά και πρωτοπόρες για επιχείρηση του χώρου, και ήταν πλέον θέμα χρόνου να έλθει και η καταξίωση. Πλέον, βρισκόμαστε σε ένα άλλο επίπεδο από πλευράς διαδικασιών και ικανοποίησης του πελάτη και ευελπιστούμε μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και βελτίωση ν’ αποτελέσουμε πρότυπο για τις επιχειρήσεις του χώρου».

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ξενάκης υπογράμμισε τη σημασία της πιστοποίησης και εξήρε την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα για την επίτευξη του στόχου υπογραμμίζοντας: «Τώρα οι ευθύνες μας είναι βαρύτερες στους ωμούς μας και ο σκοπός μας πλέον να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο ποιότητας στην ικανοποίηση του πελάτη και συνάμα να ολοκληρώσομε τις όποιες διαρθρωτικές αλλαγές στο χώρο εργασίας, ώστε να αυξήσουμε και την παραγωγικότητα», κατέληξε ο κ. Ξενάκης.

 «Ο Συνεταιρισμός Εργολάβων ΠΡΟ.ΜΕ.ΚΑΤ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα, λόγω του ότι οι ανάγκες διαφοροποιούνται, εξειδικεύονται και η προσπάθεια εξυπηρέτησης του πελάτη περιλαμβάνει, τουλάχιστον για εμάς  και τη διερεύνηση των αναγκών του πρωτίστως, αλλά και τη διάθεση των προϊόντων εν γένει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, πάντα βέβαια με την ποιότητα που εγγυάται η ΠΡΟ.ΜΕ.ΚΑΤ» τόνισε ο διευθυντής πωλήσεων.

Ο Συνεταιρισμός έχει εισχωρήσει με επιτυχία και στο χώρο της ξηράς δόμησής, προσφέροντας προϊόντα γυψοσανίδας σε συνεργασία με τον όμιλο RIGIPS, με τη συνεργασία του οποίου πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για τους επαγγελματίες του χώρου, στο πρότυπο κέντρο συνεδριάσεων του Συνεταιρισμού, καθώς και σε συνεργασία με τη VITEX, στο χώρο του ελαιοχρωματισμού κτιρίων, κερδίζοντας άμεσα ένα ικανοποιητικό μερίδιο στην αγορά, που πιστοποιεί την άριστη υποδομή, αλλά και υποστήριξη των προϊόντων από το σύνολο της οργάνωσης.  Ένα σύνολο ποιότητας λοιπόν με τεράστια δυναμική και προοπτική εξέλιξης και με την υψηλή τεχνογνωσία στο αντικείμενό της θα βρείτε στα Λιβάδια Χανίων «Αγωνιστών Γραμβούσας»  σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με την ονομασία:

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟ.ΜΕ.ΚΑΤ.

ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ

 ΤΗΛ: 28210-94045 /93678 / ΦΑΞ:28210-98360 

Περισσότερα εδώ: 

http://promecat.gr/website/home.html  

P1320123 P1320124

P1320126 P1320127 P1320128 P1320129 P1320130 P1320131

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com