Ανακοίνωση

Η διασταύρωση από και προς τη νέα εθνική οδό στη Νέα Κυδωνία

 

Για τις καταστάσεις των μουτζουρωμένων και τρυπημένων από σφαίρες, ή καλυμμένες από αφίσες πινακίδων σε οδούς και διασταυρώσεις αναφερθήκαμε αμέτρητες φορές. Σήμερα, επανερχόμαστε στην απαράδεκτη κατάσταση με τη διασταύρωση στην τοποθεσία «Πανόραμα» της Νέας Κυδωνίας, κοντά με την κακή στροφή, όπως καθιερώθηκε να λέγεται, που δυστυχώς, εκτός από τις λερωμένες πινακίδες, διαπιστώσαμε ότι απαγορεύτηκε η άνοδος για όσους έχουν προορισμό τους τη νέα εθνική οδό ή τη Νέα Κυδωνία. Βέβαια, με το να έχουν κλείσει στην πάνω μεριά την διάνοιξη της οδού, δεν μπορούν να πηγαινοέρχονται μεγάλα οχήματα εξυπηρετούμενα, όπως τα μικρά, από μια παράπλευρη μικρή οδό. Και στο σημείο που έχουν κλείσει τον δρόμο με χώματα, δυστυχώς, κάποιοι ανεύθυνοι έχουν αρχίσει να πετούν σκουπίδια, αιτία που προκαλεί τροφή για αρνητικά σχόλια του τόπου μας. Επιτέλους, να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να εκλείψουν αυτές οι αντιαισθητικές εικόνες και να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί.

SONY DSC

 SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Κοντά με την βοηθητική οδό εξυπηρέτησης στην πάνω μεριά επισκευάστηκε αυτή η λακκούβα εντελώς πρόχειρα. Επιστάτες δεν υπάρχουν για τα εκτελούμενα έργα;

 

Χανιώτικα νέα Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 σελίδα 2.

02-20131026

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com