Τετάρτη , 6 Δεκ 2023

Διαχρονικές εκκρεμότητες σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων…

1 μέχρι και 8. Τα προβλήματα επί της οδού Αλεξάνδρου Παναγούλη μιλούν από μόνα τους…

Σε όλες τις πόλεις των οποίων τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται στην ώρα τους με την δέουσα υποχρέωση από τις αρμόδιες Δημοτικές Αρχές, συσσωρεύονται με αποτέλεσμα εκτός των αντιαισθητικών εμφανίσεων, να εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους σε πεζούς και οδηγούς.

Αυτή, δυστυχώς, την κατάσταση αντιμετωπίζουν στην πόλη μας ντόπιοι και ξένοι, οδηγοί και πεζοί που χρησιμοποιούν τα προβληματικά αλλά και ανυπαρκτα σε ορισμένα σημεία πεζοδρόμια και στενώματα οδών εξαιτίας  ορισμένων παλαιών κυρίως ακινήτων ή αυλών που προεξέχουν επί του κεντρικού δρόμου και δεν έχουν απαλλοτριωθεί. 

Κι ενώ το σχέδιο πόλης για τα Χανιά έχει εγκριθεί εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν ακόμα επικίνδυνες καταστάσεις όπως και παλιές αριθμήσεις οικιών αλλά και λανθασμένες οδοί στον διαδικτυακό χάρτη.

Από την χθεσινή μας “ανίχνευση” των επικίνδυνων σημείων στις οδούς Αλεξάνδρου Παναγούλη και Αναγνώστου Γογονή με επίκεντρο την διασταύρωση του Κουμπέ καθώς και την οδό Μουντάκη στον Καλυκά, φωτογραφήσαμε ορισμένα επικίνδυνα σημεία τα οποία παραθέτουμε αναγράφοντας αντίστοιχες λεζάντες ευελπιστώντας ότι έστω και αργά επειδή έπρεπε να είχαν εκλείψει πριν από χρόνια, να αντιμετωπιστούν με υπευθυνότητα και συλλογική μέριμνα όλου του δημοτικού συμβουλίου.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

9, 9α και 9β Οικίες στην οδό Βασιλείου Τζοτζολάκη που παραμένουν με διψήφιους αριθμούς από τον καιρό που η σημερινή Παναγούλη ήταν 1η πάροδος Ηρακλείου
10. Στενή σε πλάτος η οδός Κουρή παραμένει διπλής κατεύθυνσης
11α
11 και 11α. Η οδός Βασιλείου Τζοτζολάκη σε διαδικτυακή αναζήτηση θα την δείτε και Τζουτζουλάκη ή Τσουτσουλάκη όπως παραπάνω και μάλιστα σε λάθος παράλληλης οδού με την οδό Τζοτζολάκη να στερείται ονομασίας..
12, 12α, 12β και 12γ Προβλήματα και επί της οδού Αναγνώστου Γογονή
12γ
13, 13α και 13β. Η διαπλάτυνση της οδού Κων. Καραμανλή είναι επιβεβλημένη.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com