Τρίτη , 23 Ιούλιος 2024

Αναγκαίοι ορισμένοι περιορισμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης…

Οι σημερινές δυνατότητες που έχουν δώσει παγκοσμίως τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το Youtube, από τη μια είναι καλό, ενώ από την άλλη, όταν υπάρχει ανωνυμία να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο επειδή δίνεται η δυνατότητα της ανεξέλεγκτης δημοσίευσης απόψεων και αναπαραγωγής αυτών με αντίστοιχα σχόλια κριτικής εκ των οποίων τα περισσότερα να είναι υβριστικά.

Για να υπάρξει στο εξής μια εύρυθμη λειτουργία είναι αναγκαίοι βασικοί περιορισμοί και μέτρα ώστε  να τεθεί επιτέλους από την σημερινή κυβέρνηση της χώρας μας ως καινοτομία, μία “σιδηρά” πειθαρχία υποχρεώνοντας κάθε διαδικτυακό μέλος να είναι επώνυμο και ακόμα να καταβάλει ένα ετήσιο συμβολικό “φόρο” με το μεγαλύτερο ποσοστό, να πηγαίνει για κοινωνικούς σκοπούς και εξοπλισμό των νοσοκομείων μας. Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες στους τομείς αυτούς. Την άποψη μας εκφράσαμε επειδή  πιστεύουμε πως οι καλές σκέψεις όπως και η τίμια εργασία, είναι ευλογία.  

Γιάννης Η. Κάκανος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com