Πέμπτη , 2 Μάϊος 2024

Προέκταση γέφυρας στην εκβολή του Κλαδισού ποταμού (Και βίντεο)


Η βαρυχειμωνιά του Φεβρουαρίου 2019 προκάλεσε τεράστιες καταστροφές εντός και εκτός πόλης εκ των οποίων άλλες έχουν επισκευαστεί, άλλες επισκευάζονται και άλλες, όπως για παράδειγμα είναι η ιστορική γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό καθυστερούν εξαιτίας της διαχρονικής γραφειοκρατίας.  

Μεταξύ των τεράστιων φθορών που προκλήθηκαν παντού, συμπεριλαμβάνεται και η κοίτη του Κλαδισού ποταμού κοντά στην εκβολή του στη θαλάσσια περιοχή της δυτικής Νέας Χώρας που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η επικοινωνία των περαστικών από την υπάρχουσα γέφυρα. 

Πριν από λίγες, όμως, ημέρες ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης και επικοινωνίας της περιοχής από την μία έως την άλλη πλευρά της όχθης του ποταμού με την κατασκευή μιας δεύτερης γέφυρας.

Για το έργο που άρχισε τραβήξαμε αρκετές φωτογραφίες τόσο από ψηλά όσο και από χαμηλά ευελπιστώντας ότι θα έχει ολοκληρωθεί πριν εισέλθουμε στην καρδιά του Χειμώνα…  

Γιάννης Ηλίας Κάκανος    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com