Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Με λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2010 η επέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα παρουσία και του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου

“Φωτεινό παράδειγμα ο Βενιζέλος” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος λέγοντας ακόμα ότι: “Σήμερα η χώρα μας μπορεί να αντλεί από το φωτεινό παράδειγμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Χρειάζεται να ακολουθήσουμε το όραμα και να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία. Από πολλούς η παρούσα οικονομική κρίση παρομοιάζεται με την κρίση του 1929. Τότε η διαύγεια, η ευστροφία , η διορατικότητα και οι υποδομές που δημιούργησε ο μεγάλος πολιτικός για την αναμόρφωση της χώρας, περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό τις επαχθείς συνέπειες.  

Στιγμιότυπα από την δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων 

Και τώρα χρειάζονται οι μεγάλες αποφάσεις, οι μεγάλες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις. Η ενότητα, η συνεννόηση, η συνεργασία στρώνουν το μοναδικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε. Η αξία της “κατάθεσης ψυχής ” του Βενιζέλου σε όφελος του μας δείχνει και σήμερα τον δρόμο . Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η θέληση είναι τα εφόδια μας, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στον στόχο μας είναι τα μέσα για να ανατάξουμε τη χώρα μας. Μπορούμε και πρέπει να το επιτύχουμε” κατέληξε ο κ. Πετσάλνικος.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com