Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Τριήμερη προσφορά τροφίμων σε άπορους στο Καστέλι Κισάμου Χανίων

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων του Καστελίου έχοντας την συμπαράσταση του εμπορικού κόσμου της κωμόπολης πραγματοποιήθηκε τριήμερη προσφορά τροφίμων σε οικογένειες ντόπιες και ξένες που έχουν ανάγκες. Για την ενέργεια αυτή η πρόεδρος του Συλλόγου Ανθούλα Νταγκουνάκη – Χαρτζουλάκη αφού ευχαρίστησε τον νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου δήλωσε τα εξής: “Εμείς έχουμε αντιληφθεί ότι η ανάγκη δεν έχει ούτε πατρίδα, ούτε γλώσσα, ούτε χρώμα, ούτε θρησκεία, όλοι έχουμε εξ’ ίσου ανάγκη και ντόπιοι και ξένοι και θεωρούμε υποχρέωσή μας να μπορέσουμε να τους προσφέρουμε τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό αυτές τις μέρες. Ωστόσο καταλάβαμε ότι στην περιοχή μας αν και υπάρχει οικονομική κρίση δεν υπάρχει κρίση αξιών. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται και όχι μόνο εκείνοι που έχουν να δώσουν από το περίσσευμά τους αλλά κι εκείνοι που δίνουν από το υστέρημα τους και είναι αρκετοί..”
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του νέου εμπορικού Συλλόγου Κισάμου Γιώργος Ανουσάκης τόνισε: “Αποδεχτήκαμε την πρόταση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων συνεισφέροντας με την συμμετοχή σχεδόν όλων των μελών μας, φέρνοντας στο χώρο αυτό έναν σημαντικό αριθμό με διάφορα τρόφιμα που θα μοιραστούν σε οικογένειες ντόπιες και ξένες που τα έχουν ανάγκη. Σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία μέρα και η προσέλευση είναι μεγάλη…”

Χανιώτικα νέα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 σελίδα 7.

Ένα σχόλιο

  1. Απαράδεκτο να ταίζουν μαύρους εγκληματίες στη Κίσσαμο να πάτε στα σπίτια που έχουν κάνει κατάληψη Κύριε Κάκανε να δείτε τα χάλια .

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com