Σάββατο , 2 Μαρ 2024

Με διορισμένους πρωθυπουργούς το μέλλον μας θα είναι η σκλαβιά!

 

 
Σημάδια των καιρών κι αυτά με τα  μεγάλα πολιτικά κόμματα να γίνονται κομμάτια όπως το μωσαϊκό, εξαιτίας της πολιτικής παρακμής που… ορίμασε για τα καλά στη χώρα μας προκαλώντας στο λαό τρομερές οικονομικές απώλειες, ενώ ένα μεγάλο κομάτι της κοινωνίας  βρίσκεται σε απόγνωση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σε βάρος του λαού, ο πολιτικός κόσμος εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα πλάθοντας όνειρα για ένα καλύτερο αύριο της χώρας με την… ισχύουσα γραφειοκρατία και τον αναχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.

Τι περιμένει άραγε ο λαός; Τις εκλογές φυσικά για να…εκτελέσει με το όπλο της ψήφου όλους τους ενόχους  παλιούς και νέους, κυρίως μνημονιακούς πολιτικούς, οι οποίοι παραμένουν στα παλιά τους κόμματα ή έχουν μετακινηθεί σε άλλα ή υπό ίδρυση καινούργιους πολιτικούς σχηματισμούς. Κάτι εντελώς διαφορετικό χρειάζεται η πατρίδα. Με διορισμένους πρωθυπουργούς το μέλλον μας θα  είναι η σκλαβιά!

Ένα σχόλιο

  1. Ιωάννα Μελάκη

    κ. Κάκανε συγχαρητήρια, για τον αγώνα που δίνετε για την αφύπνιση του πνεύματος των Ελλήνων πολιτών. Αυτές οι μέρες που περνά η Χώρα μας και ο λαός της, θέλει παλικάρια … Πραγματικά, λέτε πολλά στο μικρό κείμενο σας. Τέτοιες φωνές είναι σημαντικές, σεβαστές και πρέπει να ακούγονται.
    Με Εκτίμηση

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com