Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

ΧΑΜΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ : Αποκλεισμένος με χιόνια σήμερα ο ιστορικός Θέρισος

 

Κατάλευκος σήμερα για τρίτη φορά φέτος ο ιστορικός Θέρισος με τα χιόνια να ξεπερνούν τα 20 εκατοστά πάνω στον δρόμο, αιτία που έκανε το χωριό να μείνει αποκλεισμένο μέχρι τις 10 π.μ. Από το  οδοιπορικό μας καταγράψαμε την ανησυχία ορισμένων κτηνοτρόφων οι οποίοι δεν μπορούσαν να μεταφέρουν τροφές στα ζώα τους στις στάνες εξαιτίας των χιονιών.    

Σημείωση: Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί αύριο 1-Μαρτίου 2012 στα Χανιώτικα νέα και θα αναρτηθεί κι εδώ.  

 

 

 


 

Ανάμεσα στην μεγάλη παρέα  και ο πατέρας του ιδιοκτήτη, Μανώλης Καντουνάκης που θέλησε με διαφορετικό τρόπο να στείλει το δικό του μήνυμα στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου  λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι: “Και οι τριακόσιοι είναι απαράδεκτοι και κυνηγούν τον ελληνικό λαό και δεν τον αφήνουν να προκόψει επειδή βγάζουν νόμους υπερασπίζοντας πάντα τα δικά τους συμφέροντα. Έζησα στο εξωτερικό δέκα χρόνια και πρόκοψα επειδή υπήρχε πειθαρχία και δεν έκανε ο καθένας ότι ήθελε. Η πατρίδα μας δεν είναι φτωχή και έπρεπε με τα φυσικά πλούτη που διαθέτει να ήταν από τις πιο ισχυρές του κόσμου αλλά οι περισσότεροι πολιτικοί από παλιά μέχρι και σήμερα δεν έχουν αξία…”

 Η Αργυρούλα Καντουνάκη με την άριστη παραδοσιακή κουζίνα έχει κερδίσει την εκτίμηση χιλιάδων επισκεπτών οι οποίοι την φωτογραφίζουν και έχει αμέτρητα άλμπουμ με φωτογραφίες και δημοσιεύματα.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com