Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η βασιλόπιτα των ηλικιωμένων στα Χανιά με πολύ χορό και τραγούδι


Για 23η χρονιά έκοψαν, το βράδυ της Παρασκευής, οι ηλικιωμένοι του 3ου ΚΑΠΗ της συνοικίας των Παχιανών, την βασιλόπιτα της νέας χρονιάς διασκεδάζοντας μαζί με τις οικογένειες τους, συγγενείς και φίλους, στην όμορφη και ζεστή αίθουσα του κέντρου «Κανάρια» στην πόλη μας. Τα περήφανα γηρατειά τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων κυρία  Χρυσούλα Χατζηδάκη, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Βούρβαχης και ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ κ. Ηρακλής Αναγνωστόπουλος.

 

Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ είναι η κα Ελένη Αρτεμάκη, η οποία, δήλωσε τα εξής: “Το ΚΑΠΗ μας ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1988 οπότε είναι 23 χρόνια που λειτουργεί και από την αρχή είμαι εργαζόμενη εδώ. Νιώθω, λοιπόν, ιδιαίτερη χαρά και αγάπη κάθε φορά που παρευρισκόμαστε, όπως και φέτος, όλοι μαζί στον χώρο αυτό για να διασκεδάσουμε, να ψυχαγωγηθούμε και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Κοντά μας βρίσκονται η νέα αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Χατζηδάκη, που είναι υπεύθυνη στα ΚΑΠΗ, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Βούρβαχης καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ηρακλής Αναγνωστόπουλος”.

 

Σύντομες δηλώσεις καταγράψαμε τόσο από την σημερινή αντιδήμαρχο όσο και από τον πρώην, οι οποίοι, τόνισαν τα εξής:  Χρυσούλα Χατζηδάκη: “Ως υπεύθυνη αντιδήμαρχος για την κοινωνική πολιτική και τα θέματα της παιδείας, βρίσκομαι σήμερα εδώ με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας από τους αγαπημένους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Προσπάθεια και μέλημα, αλλά και υπόσχεση μας είναι ότι εκ μέρους του δημάρχου, κ. Μανώλη Σκουλάκη, και μένα προσωπικά, να συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στις ανάγκες των περήφανων γηρατειών τόσο στα ΚΑΠΗ όσο και σε όλες τις κοινωνικές δομές της Δημοτικής μας Περιφέρειας”.

 

Γεώργιος Βούρβαχης: “Οκτώ χρόνια πρόεδρος στα ΚΑΠΗ δεν μπορούν να ξεχαστούν και ήταν κάτι που έκανα με πολύ μεράκι, γιατί πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπώ και τους σέβομαι. Είναι άνθρωποι που χρήζουν την αγάπη μας. Προσκλήθηκα να παραβρεθώ και ήρθα μετά χαράς ως μεταβατικός πρόεδρος, πλέον, των ΚΑΠΗ. και θα είμαι κοντά τους για πάντα. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά και να έχουν την υγειά τους”.   

 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com