Κυριακή , 16 Δεκεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Τα Χανιά μας ακόμα πιο όμορφα

 

Οι προσπάθειες συντήρησης και αντικατάστασης φθαρμένων αντικειμένων από διάφορες αιτίες σε κεντρικά σημεία και δρόμους, όπως συμβαίνει με τα ωραία σε εμφάνιση φωτιστικά σώματα που τοποθετήθηκαν σε αντικατάσταση αντίστοιχων φθαρμένων που υπήρχαν επί των οδών Νεάρχου, Τζανακάκη και Αποκορώνου, είναι υποχρέωση των αρμοδίων και στα Χανιά συμβαίνει να γίνεται σωστός προγραμματισμός για κάθε περίσταση. Με το καλό, λοιπόν, ν’ αντικατασταθούν και στις υπόλοιπες οδούς της πόλης τα υπόλοιπα, με τα νέα που είναι πιο όμορφα και περισσότερο αποτελεσματικά.

Ενδεικτικά παραθέτουμε αυτές τις φωτογραφίες που τραβήξαμε από το κέντρο της πόλης έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ ευχαριστώντας ταυτόχρονα την διεύθυνση του που μας εξυπηρέτησε άμεσα επιτρέποντας να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα μας από τα μπαλκόνια του.

Ηλίας Κάκανος   

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com