Δευτέρα , 24 Σεπτεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Πανζουρλισμός με τα παλιά δίκυκλα στον έλεγχο ΚΤΕΟ και στα Χανιά

 

 
Αγωνία, φόβος, αλλά και οργή από πολλούς ιδιοκτήτες δικύκλων για την φοροεισπρακτική πολιτική – όπως χαρακτηρίζουν – την απόφαση της κυβέρνησης, να τιμωρήσει με πρόστιμα όσους δεν προλάβουν να περάσουν από έλεγχο ΚΤΕΟ τα μοτοποδήλατα και τις μοτοσικλέτες τους. Αξημέρωτα Κυριακής, λοιπόν, σήμερα, άρχισαν να προσέρχονται τόσο στο ΚΤΕΟ Χανίων στις Μουρνιές όσο και στο ΚΤΕΟ Κρήτης στο Ακρωτήρι ιδιοκτήτες δικύκλων για να εξασφαλίσουν καλή σειρά ώστε ν’ αποφύγουν την επιβολή του τσουχτερού προστίμου.

Σημείωση: Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί πλήρες αύριο Δευτέρα στα Χανιώτικα νέα και θα αναρτηθεί κι εδώ.

Ο πρωινός δυνατός αέρας έριξε από τις στέκες τους πολλά δίκυκλα στην αυλή του ΚΤΕΟ Χανίων

 

 

 

 Χανιώτικα νέα Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 σελίδα 11

 

 

2 σχόλια

  1. Νικοσ Παπαπαυλοσ

    Έπρεπε να ντρέπονται οι πολιτικοί για τις αποφάσεις αυτές σε βάρος, κυρίως, των φτωχών ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα δίκυκλα. Ναι, να περάσουν τα μηχανάκια μας από ΚΤΕΟ, κανείς δεν έχει αντίρρηση, αλλά όχι και από την πρώτη φορά εφαρμογής του μέτρου να πληρώσουν πρόστιμα όσοι δεν προλάβουν σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έχει οριστεί, όχι. Είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com