Τρίτη , 19 Μαρ 2024

Στο χωριό Κάδρος. “Γράψετε και για τις πινακίδες…”



Τουριστικά γραφεία και απλοί άνθρωποι που διάβασαν το ρεπορτάζ για το χωριό Κάδρος, τις αρχαιότητες και το άγνωστο  φαράγγι, άρχισαν να μας τηλεφωνούν για να δώσουμε συνέχεια, επισημαίνοντας ότι: “Γράψετε και για τις ανύπαρκτες κρατικές πληροφοριακές πινακίδες στα διάφορα σταυροδρόμια της περιοχής που είναι αιτία να ταλαιπωρούνται αρκετοί οδηγοί. Επικροτούμε το φιλότιμο ενός κατοίκου, προφανώς του χωριού, που έφτιαξε και τοποθέτησε «ταμπέλες» ενημέρωσης σε διάφορα σημεία. Δεν λύθηκε όμως έτσι το πρόβλημα και είναι ντροπή για το κράτος να μην τις αντικαταστήσει με τις ενδεδειγμένες που αρμόζουν για κάθε σημείο”.  


Ένα σχόλιο

  1. Kalogridis Antonis

    Χιλιοειπομένα και χιλιογραμμένα αυτά τα προβλήματα Γιάννη μου, όπως και πολλά άλλα και για πολλά χρόνια. Ποιός, όμως, θα αναλάβει να τά λύσει? Δεν λειτουργεί τίποτα πλέον στην χώρα μας και έχομε κουραστει να τα αναφέρομε εισπράττοντας την αδιαφορία των αρμοδίων. Τώρα μάλιστα με αυτή την δύσκολη συγκυρία συνηδητοποιήσαμε ότι τίποτε δεν πρόκειτε να γίνει και εγκαταλείψαμε κάθε προσπάθεια ακόμα και μιας απλής καταγραφής. Β α ρ ε θ ή κ α μ ε !!!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com