Τρίτη , 7 Φεβ 2023

ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ: Σωλήνες από αμίαντο μεταφέρουν ακόμα πόσιμο νερό!

 

Έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα για αντικατάσταση του παλιού δικτύου μεταφοράς πόσιμου νερού με σωλήνες από αμίαντο στην περιοχή Βαμβακόπουλου μέχρι τη Χρυσή Ακτή απευθύνουν πολίτες καταγγέλλοντας ότι οι σωλήνες είναι από αμίαντο.

“Πριν λήξη η θητεία του Καποδιστριακού Δήμου Θερίσου είχα καταθέσει αίτημα στον Δήμο μας” ισχυρίζεται ο Στυλιανός Διγενάκης, κάτοικος Πασαλίνας, καταγγέλλοντας ότι «  ο σωλήνας που μεταφέρει το νερό στην περιοχή μας, που τυχαία είχα διαπιστώσει, είναι από αμίαντο και έπρεπε να αντικατασταθεί, αλλά ουδέποτε πήρα απάντηση και ούτε έγινε τίποτα ”.

Το ίδιο παράπονο εξέφρασε και ο Δημήτριος Κατινάκης, κάνοντας έκκληση μέσω των «Χ.Ν.» ν’ αντικατασταθεί το παλιό δίκτυο χαρακτηρίζοντας το επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Στο σημείο αυτό, κάτω από τη γέφυρα της νέας εθνικής οδού στο Βαμβακόπουλο αρχίζει η σωλήνα με αμίαντο για την Πασαλίνα, Χρυσή Ακτή ίσως και Μακρύ Τοίχο, όπως μας υπέδειξε ο κ. Δημήτριος Κατινάκης.  

Χανιώτικα νέα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2012 σελίδα 2

02-20131023 - Αντίγραφο

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com