Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Όχι στις απελευθερωμένες προτιμήσεις των… διαφορετικών!

Για τον ηθικό ξεπεσμό που βιώνει εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας, οι ευθύνες βαρύνουν όλες τις κυβερνήσεις όπως και όλα τα κόμματα στο χρονικό διάστημα των 50 περίπου χρόνων της μεταπολίτευσης με πρωταρχική αιτία την υποβάθμιση της παιδείας. 

Σε αυτά τα χρόνια δυστυχώς, καθιερώθηκε η απελευθέρωση του τρόπου ζωής των πολιτών με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο αριθμός των διαφορετικών ατόμων, ανδρών και γυναικών έχοντας επακόλουθο τη διάλυση γάμων, την παρουσία μονογονεϊκών οικογενειών και την ανεξέλεγκτη ροή δυστυχισμένων ανθρώπων στη χώρα μας, μεταξύ αυτών, πολλών διεφθαρμένων και εγκληματιών.  

Κι ενώ η Ελλάδα μαστίζεται στην κυριολεξία από τόσα και τόσα εγκλήματα, εθνικά προβλήματα και διαφθορά σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής και του δημοσίου τομέα, ήρθε να προστεθεί και η περίπτωση του μοντέρνου πολιτικού ανδρός που επιθυμεί να ηγηθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση απαιτώντας μάλιστα παράλογες απαιτήσεις προστασίας τόσο του ιδίου όσο και του συντρόφου του. 

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της κοινής γνώμης σχετικά με το αίτημα του υποψήφιου ηγέτη, αιτία που τον υποχρέωσε να ακυρώσει την επιθυμία του. Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.  

«Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

  • Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.
  • Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  • Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί».

Περισσότερα στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση.    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com