Σάββατο , 2 Δεκ 2023

Μας… βομβαρδίζουν με Δελτία Τύπου!

Ο δημοσιογράφος κ. Οδυσσέας Πλατύρραχος διαβάζει μαζί με την παρακάτω παρέα στην Αυστραλία το “Επαρχιακό φως”.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε γνωστό στους νέους επισκέπτες μας, αλλά και να υπενθυμίσουμε σε παλιούς ότι δεν είμαστε ηλεκτρονική εφημερίδα και οι αναρτήσεις που γίνονται αφορούν αποκλειστικά την θεματολογία που εμείς έχουμε καλύψει.

Κατ’ εξαίρεση, όμως, γίνονται ελάχιστες αναρτήσεις και θα συνεχιστούν για θέματα ιδιαίτερης βαρύτητας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι αδιαφορούμε για όλα τ’ άλλα από τρίτους, όπως συμβαίνει με την μεταβίβαση Δελτίων Τύπου.

Το «Επαρχιακό φως», δεν είναι επιχείρηση και δεν διαθέτει προσωπικό. Αν, τώρα, συμβεί μελλοντικά κάτι τέτοιο, θα υπάρξει ενημέρωση.

‘Όσο αφορά την έκδοση του πολυτελέστατου περιοδικού μας 3 με 4 φορές τον χρόνο, επειδή η διανομή του με οκτώ χιλιάδες τεύχη γίνεται δωρεάν, προσπαθούμε να καλύψουμε τα έξοδα έχοντας οικονομικά πακέτα στις διαφημίσεις.

Το επόμενο τεύχος μας θα κυκλοφορήσει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και όσοι θα διαφημιστούν σε αυτό, μπορούν από τώρα να αναρτώνται δωρεάν στο site μας.

Γιάννης Η. Κάκανος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com