Τετάρτη , 31 Μάϊος 2023

Για να μην δούμε και στα χωριά μας μιναρέδες…

Γάννης Κάκανος - Αντιγραφήwtmk

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος

Δημοσιογράφος μέλος της ΠΑ.Δ.Ε. Μ.Μ.Ε. 

 

Κάθε μέρα που περνά όλο και πιο δύσκολη γίνετε η ζωή των Ελλήνων εξαιτίας της πολιτικής συμπεριφοράς των αντιπροσώπων του στο κοινοβούλιο. Διαφωνούν, βρίζονται, ψεύδονται, εξακολουθώντας με αυτή την τακτική ν’ αυξήσουν τον αριθμό της κομματικής πελατειακής σχέσης που θα τους επιτρέψει να  διεκδικήσουν μια επί πλέον κοινοβουλευτική θητεία όταν προκηρυχθούν εκλογές. Αυτοσκοπός, το προσωπικό συμφέρον, η ανώτερη κοινοβουλευτική δύναμη στη Βουλή, η οικογενειοκρατία και φυσικά ο μεγάλος μισθός με όλα τα έξτρα…

Η αντιλαϊκή και αντί αγροτική, όμως, πολιτική   εξουθενώνει συνεχώς το λαό, διώχνει μετανάστες  Έλληνες επιστήμονες, επιχειρηματίες και ερημώνει τα χωριά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η συγκυβέρνηση  μετατοπίζει τις ευθύνες για την κατάντια της χώρας και του λαού στο ένοχο παρελθόν προγενέστερων κυβερνήσεων.

Μοναδική ελπίδα για την πατρίδα, απέμεινε η Εκκλησία, η οποία, αν μπορούσε να εξοφλούσε το χρέος θέτοντας  φυσικά δεσμευτικούς όρους όπως π.χ. να συμμετέχουν στο εξής στα δύο νευραλγικά υπουργία εσωτερικών και παιδείας άνθρωποι με βαθιά χριστιανική πίστη στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η Ορθοδοξία, σίγουρα θα σωζόταν και θα μεγαλουργούσε η χώρα. 

Σε αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μας ώρες είναι επιτακτική ανάγκη ν’ αρχίσουμε να κτίζουμε την Ελλάδα του μέλλοντος με αξιοκρατία, σωστή παιδεία και με την προοπτική να ξαναγίνουν τα περισσότερα ορεινά χωριά μας ζωντανά κύτταρα, αποτρέποντας έτσι την κατοίκηση τους από ισλαμιστές και την ανέγερση νέων μιναρέδων! 

DSC05630wtmk

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com