Σάββατο , 13 Ιούλιος 2024

Επιβάλλεται πανεθνική κοινοβουλευτική συνεργασία

Μόνο με πανεθνική κοινοβουλευτική συνεργασία θα σωθεί η χώρα και θα μπορέσει ν’ ανορθωθεί από τα δεινά του νοσηρού διαχρονικού κομματικού φανατισμού, καταργώντας τα εκλογομαγειρέματα της “πονηρής” ενισχυμένης αναλογικής μ’ ένα απλό μικτό πολυσταυρικό εκλογικό σύστημα. Επιβάλλεται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η καθιέρωση ενός κοινοβουλευτικού “Καλλικράτη” που θα μειώσει την ανώτερη κοινοβουλευτική δύναμη από 300 σε 200 αντιπρόσωπους του λαού στη βουλή.    

Όλες αυτές οι συμφορές και τα εγκλήματα που πλήττουν τη χώρα και το λαό τα τελευταία χρόνια να αποτελέσουν  αφορμή και να αντιμετωπιστούν με εθνική ενότητα και όχι ως συνέχεια του νοσηρού κομματικού φανατισμού. 

Μόνο έτσι θα κατορθώσει η χώρα να προχωρήσει με υπευθυνότητα “θεμελιώνοντας” αδέκαστη αυστηρή δικαιοσύνη, αξιοκρατία και κραταιά ασφάλεια των συνόρων από το ένα μέχρι το άλλο άκρο του εθνικού κορμού. Απαραίτητα στοιχεία πού θα μπορέσουν να επιφέρουν οικονομική ευμάρεια προς όφελος πάνω απ’ όλα  του δημοσίου συμφέροντος, του αδικημένου στην πλειοψηφία δηλαδή λαού…

Ζητούμενο η εθνική ενότητα και ο νοών νοείτω… 

Το “Επαρχιακό φως” 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com