Σάββατο , 24 Σεπτέμβριος 2022
Ανακοίνωση

Αρμοδιότητες μελών Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Χανίων

P1140320

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ο νέος πρόεδρος, υπαστυνόμος Α’ κ. Νίκος Ξανθουδάκης συγκάλεσε  το απόγευμα της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018  στα Γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο αποφασίσθηκαν οι αρμοδιότητες των μελών του πλειονοψηφήσαντος συνδυασμού ως εξής:

Πρόεδρος:  Νίκος Ξανθουδάκης

Αντιπρόεδρος: Ρούσσος Τσιλιμιγκάκης

Γραμματέας: Στυλιανός Σεληνιωτάκης

Ταμίας: Σταμάτιος Καλογεράκης

Μέλη: Ευτύχιος Μαρκαντωνάκης, Μαρία Ξενικάκη και Χρήστος Κουκουβιτάκης

Για την επιτυχία του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών ο νέος πρόεδρος κ. Νίκος  Ξανθουδάκης, δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά σε εκλογές της Ένωσης υπήρξε τόσο μεγάλη συμμετοχή συναδέρφων η οποία άγγιξε το ποσοστό του 93,7% που σημαίνει ότι εκλέγονται εννέα αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, ενώ μέχρι τώρα εκλεγόταν μέχρι επτά. Εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέρφους για την θαυμαστή αυτή συμμετοχή και την προτίμηση τους στον συνδυασμό μας. Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω να είμαι πρόεδρος της Ένωσης σε αυτές τις δύσκολες εποχές  και υπόσχομαι, δίνω λόγο τιμής ότι θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών  όσον αφορά τα οποιαδήποτε αιτήματα των αστυνομικών Χανίων. Να σημειωθεί ότι προτάθηκε στον συνάδερφο κ. Ευτύχιο Μαρκαντωνάκη που ήρθε πρώτος σε αριθμό σταυρών στον συνδυασμό της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να είναι βοηθός Οργανωτικού Γραμματέα, αλλά δεν την αποδέχθηκε. Η πρόταση μας έγινε στη συνέχεια και στην κα Μαρία Ξενικάκη όπως και στον κ. Χρήστο Κουκουβιτάκη, αλλά δεν την αποδέχτηκαν με αποτέλεσμα να προτείνω στον κ. Στυλιανό Σεληνιωτάκη την θέση του οργανωτικού γραμματέα ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα. 

Γιάννης Η. Κάκανος   

P1140321

Νίκος Ξανθουδάκης, πρόεδρος 

P1140322

Στυλιανός Σεληνιωτάκης, γραμματέας

P1140323

Ρούσσος Τσιλιμιγκάκης, αντιπρόεδρος

P1140324

Η τετράδα που πλειοψήφησε σε σταυρούς προτίμησης από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Νομού Χανίων. Στο τέλος είναι ο Σταμάτιος Καλογεράκης, ταμίας.  

KAKANOS_N-EW_CARD-Μεγάλο-μέγεθος-

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com