Δευτέρα , 6 Μάϊος 2024

ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΡΗΤΗΣ – Επίσκεψη Αποστράτων Αστυνομικών

 

Την καθιερωμένη επίσκεψη γνωριμίας με την φυσική ηγεσία της Αστυνομίας στην Κρήτη, πραγματοποίησε στις 11 το πρωί της Πέμπτης ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Χανίων ανταλλάσσοντας ευχές με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Νικόλαο Σπυριδάκη. 

Αμέσως μετά ακολούθησε επίσκεψη και στον πρόσφατα προαχθέντα σε Ταξίαρχο, διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Γεώργιο Μαστραντωνάκη ο οποίος συνεχίζει τα καθήκοντα του στην ίδια θέση με ανώτερο βαθμό.   

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Σπύρος Μαυράκης συγχαίρει τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Νίκο Σπυριδάκη για της επιτυχίες του αλλά και την τόλμη του…

Τον Σύνδεσμο των Αποστράτων εκπροσωπούσαν ο πρόεδρος Σπύρος Μαυράκης, η αντιπρόεδρος Ιωάννα Βενιανάκη, ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Γιανναδάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γρηγόρης Καλογιαννάκης και ο γράφων ως μέλος του Συνδέσμου. 

“Είναι μεγάλη τύχη για όλο το νησί μας που ανέλαβε το τιμόνι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης ο υποστράτηγος Νικόλαος Σπυριδάκης, ένας επιτυχημένος ανώτατος επιχειρησιακός Αξιωματικός, γεγονός το οποίο μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι η αποστολή του θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς της δημόσιας τάξης και ασφάλειας της έννομης κοινωνίας της μεγαλονήσου”, τόνισε με δήλωση του στα “Χ.ν.” ο δραστήριος πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Μαυράκης. 

Από μεριάς μου, ως απόστρατος εύχομαι από καρδιάς πολλές επιτυχίες και στους δύο ανώτατους αξιωματικούς καθόσον τα προβλήματα είναι πολλά και με αγαστή συνεργασία υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου υποστράτηγου κ. Σπυριδάκη θα βρουν τις λύσεις τους. 

Γιάννης Η. Κάκανος  

Το προεδρείο του Συνδέσμου με τον υποστράτηγο κ. Νίκο Σπυριδάκη (πάνω) και τον ταξίαρχο κ. Γιώργο Μαστραντωνάκη (κάτω). 

https://eparxiakofos.gr/tag/gefsis-kritis/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com