Κυριακή , 16 Δεκεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Πρώτη συνάντηση ραδιοπειρατών στο Καφέ «Κήπος»

 

Τις εποχές της “πειρατείας” στα ερτζιανά κύματα  είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν αρκετοί παλιοί  ραδιοερασιτέχνες των Χανίων, που συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια για πρώτη φορά προχθές το απόγευμα  στις 5 στο καφέ “Κήπος” της πόλης μας.

Εκ των πρωτεργατών της συνάντησης αυτής και ο  κ. Ευτύχιος Μπαλής με το πειρατικό ψευδώνυμο (Αθάνατος) που μας είπε: « Είναι μια πρωτοβουλία κατόπιν επιθυμίας μιας μεγάλης παρέας φίλων του ραδιοφώνου να συγκεντρωθούμε σε πρώτη φάση όσοι περισσότεροι μπορούμε σήμερα και στην επόμενη συνάντηση θα είμαστε καλύτερα οργανωμένοι για να είμαστε περισσότεροι. Όμορφα χρόνια εκείνα για όλους μας που ασχοληθήκαμε με την “ραδιοπειρατία” προσφέροντας στο ακροατήριο των μεσαίων κυμάτων διάφορα τραγούδια του ρεπερτορίου. Είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά».   

Ο κ. Νίκος Κατσικουλάκης παλιός ραδιοπειρατής και αυτός μας είπε: «Όμορφες παλιές εποχές θα θυμηθούμε σήμερα τότε που μια μεγάλη παρέα εκπέμπαμε στα μεσαία κύματα. Το δικό μου ψευδώνυμο ήταν (Νίκος Καπετάνιος). Κατασκεύαζα τους πομπούς μόνος μου αλλά πολλά εξαρτήματα  δεν τα έβρισκα στα Χανιά και τα αναζητούσα στην Αθήνα στο Μοναστηράκι».

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

 DSC06873wtmk DSC06874wtmk

P1050661wtmk P1050666wtmk P1050667wtmk

Στιγμιότυπα από την συνάντηση

DSC06879wtmk 

Ο  κ. Νικόλαος Κατσικουλάκης κρατά δύο λυχνίες από τον πομπό που είχε

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com