Τρίτη , 19 Μαρ 2024

Εγκαίνια εστιατορίου στο Κολυμπάρι με γευστική γνωριμία Ισπανικής παέγιας… (Και βίντεο)

 

Με αγιασμό ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής την λειτουργία της η επιχείρηση εστιατορίου με την ονομασία “Εν Ελλάδι” της οικογένειας του Σταύρου Μανινάκη στην παραλία του Κάτω Κολυμπαρίου, σερβίροντας ως πρώτο πιάτο για γευστική γνωριμία  ένα πολύ νόστιμο Ισπανικό φαγητό, την παέγια την οποία μαγείρεψε σ’ ένα τεράστιο τηγάνι, την παεγέρα, ο καταπληκτικός  αρχιμάγειρας Γεώργιος Μακρής. «Πρόκειται για ένα έδεσμα με πολλά υλικά σύμφωνα με την Ισπανική κουζίνα το οποίο θα παρασκευάσουμε μ’ ελληνική παραλλαγή», σημείωσε ο κ. Μακρής, για να συνεχίσει επισημαίνοντας: «Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι κοτόπουλο, χοιρινό, καλαμάρια, ρύζι, μύδια, κυδώνια, λουκάνικο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και λευκό κρασί. Το φαγητό αυτό χρειάζεται 15’ λεπτά να ψηθεί και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα».

Η βραδιά των εγκαινίων εκτός από τον πλούσιο μπουφέ που στολιζόταν με διάφορες εντυπωσιακές γαρνιτούρες από φρούτα και λαχανικά είχε παραδοσιακή μουσική με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος    

_DSC4918wtmk

_DSC4852wtmk

 _DSC4855wtmk

_DSC4857wtmk

_DSC4849wtmk _DSC4851wtmk

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

_DSC4874wtmk

_DSC4878wtmk_DSC4884wtmk

_DSC4870wtmk

_DSC4914wtmk

_DSC4889wtmk

_DSC4894wtmk

_DSC4904wtmk

_DSC4911wtmk

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com