Κυριακή , 26 Μάϊος 2024

Στηρίζουμε τους Φιλοζωικούς Συλλόγους και προτείνουμε συνεργασία….

eparxiakofos.gr_image0035

Αδελφάκια και τα δύο από τα τέσσερα που είχαν εγκαταλειφθεί στο Δημοτικό Σχολείο Περιβολίων. Συναντήθηκαν τυχαία μετά την υιοθέτηση τους από οικογένειες. Η χαρά τους έκδηλη. Τυχερά, όμως, στάθηκαν και τα άλλα δύο που έμειναν τα οποία υιοθετήθηκαν από μια άλλη οικογένεια.

eparxiakofos.gr_image0024

 

Διαχρονικό το πρόβλημα με τις γεννήσεις των κατοικίδιων ζώων, γατούλες και σκυλάκια που αφήνονται στο έλεος ή πετιούνται σε κάδους ή τα σκοτώνουν… 

Η πολιτεία παρέμενε αδιάφορη παλαιότερα, αλλά εδώ και λίγα χρόνια με τις εκκλήσεις των φιλοζωικών Συλλόγων έχουν ληφθεί ορισμένα σωστά μέτρα, δίχως αυτά να  είναι απολύτως αποτελεσματικά, αφού υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να επιβαρύνονται οικονομικά με στειρώσεις και ηλεκτρονικές ταυτότητες στα ιδιωτικά κτηνιατρεία αφού τα δημόσια δεν έχουν την αναγκαία υποδομή. Ναι στις στειρώσεις, ναι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες αλλά και ναι στην κρατική μέριμνα για τις κοινωνικές τάξεις των οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να επισκέπτονται ιδιώτες κτηνιάτρους.   

Από την πλευρά τη δική μας για ν’ αρχίσουν να μειώνονται ακόμα περισσότερο τα εγκαταλελειμμένα ζωάκια, σκυλάκια και γατάκια, προτείνουμε  στους Φιλοζωικούς Συλλόγους της Κρήτης και όχι μόνο, συνεργασία στον διαφημιστικό τομέα ούτως ώστε από κάθε διαφήμιση που θα μας δίνουν από επαγγελματίες της περιοχής τους, να έχουν ένα σεβαστό ποσοστό της τάξεως του 50% από το site για όσους επιθυμούν αποκλειστικά διαδικτυακή προβολή και του 25% από τα έντυπα μας για διάφορες ανάγκες τους.  

Να σημειωθεί ότι οι διαφημίσεις μας είναι φθηνές και είναι “χρυσή ευκαιρία”  για  επαγγελματίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαφημιστούν σε άλλα Μ.Μ.Ε. 

Για την άμεση εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερομένου επαγγελματία που  θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, παρακαλούμε να έρχεται σε συνεννόηση μαζί μας καταθέτοντας στη συνέχεια την οικονομική του συμβολή στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: ALPHA BANK 907-002101-052144  και  Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων 161017003

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος  

eparxiakofos.gr_image0036

SONY DSC

 eparxiakofos.gr_image0044

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com