Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ” Ο Ελευθέριος Κοπάσης

Ελευθέριος Κοπάσης του Νικολάου. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Χανίων ‘’Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ’’ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Βιογραφικό σημείωμα:

Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc και εκλέγομαι από το 2003 στην Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕΤΔΚ) ως μέλος, Πρόεδρος της Διοικούσας και μέχρι σήμερα Πρόεδρός της , ιδιότητα με την οποία συμμετείχα στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΠΤΑ Κρήτης, στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτη Ε.Π. Ε.Π. Κρήτης, και ως συνδιοργανωτής και ομιλητής στην συγκέντρωση στα Χανιά υπέρ του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου 2015 για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα από το 1996 έως το 2003 συμμετείχα ως εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών Χανίων. Από το 1992 μέχρι σήμερα είμαι Μηχανικός του Ο.Α.ΔΥ.Κ. Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, στα Κοινοτικά Προγράμματα και στην Τεχνική Υπηρεσία Ηλεκτρομηχανολογικών, με εργοληπτικό πτυχίο Β τάξης ΜΕΚ, Τεχνικός Ασφαλείας του Οργανισμού το 2002-2012, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο το 2000 – 2006. Επίσης από το 2013 έως το 2016 θήτευσα ως ο πρώτος Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. αε Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης αε από την ίδρυσή του, μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Χανίων αεκαι μέλος στο ΔΣ του Ινστιτούτου Τηλεπικοινωνιών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από το 2007 έως το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Χανίων και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου με Δήμαρχο τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, εκλεγμένο Μέλος Γ.Σ. της ΤΕΔΚ Χανίων, και προγενέστερα συμμετείχα ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης ”ΚΥΔΩΝ” 1998 – 2002, Πρόεδρος Αντιπρόεδρος και Μέλος επιτροπών του Δήμου Χανίων από το 1995. Από το 2003 έως το 2012 διατέλεσα Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΙΣΑ Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Χανίων με πρόεδρο την Χαρά Μυλωνάκη. Από το 2009 έως το 2012 Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου ΦοΔΣΑ Φορέων Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων από την ίδρυσή του. Από το 2009 έως το 2014 Μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης. Είμαι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ενταγμένος στο μητρώο Εκπαιδευτών Σ.Ε.Κ. του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. με αρ μητρώου ΕΒ15483/10.8.2007 και ασχολήθηκα ως μελετητής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων αδειών δόμησης και πυρασφάλειας. Είμαι μέλος της Ένωσης Σφακιανών Ν. Χανίων και Πρόεδρος από το 1996 έως το 1998, μέλος του συλλόγου Αραδενιωτών ‘’ο Φάραγγας’’, μέλος του ΑΣΟΧ Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων, μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου Χρυσόστομος. Συμμετείχα ως εκπρόσωπος από την Ελλάδα στο πρόγραμμα International VisitorLeadership Program, Projectfor Young European Leadersfor Social, Political & EconomicIssues 17 Σεπ-5 Οκτ 2007 του U.S Departmentof Stateστην Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Κλήβελαντ Οχάιο, Σαουθ Καρολάινα, Καλιφόρνια.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com