Ανακοίνωση

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΚΡΗΤΗ η ζωή μας” η Καπετανάκη – Μαρτσάκη Καλλιόπη (Πόπη)

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Για μια Κρήτη ενωμένη και δυνατή συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον συνδυασμό “ΚΡΗΤΗ η ζωή μας” του έμπειρου και πετυχημένου Περιφερειάρχη μας και ξανά υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.

Κρήτη η ζωή μας, το νησί που αγαπάμε.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά δέχτηκα την πρόταση του κ. Σταύρου Αρναουτάκη να συμμετέχω στον συνδυασμό του «Κρήτη, η ζωή μας» στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές. Η πρόταση αυτή με βρήκε σε μία περίοδο με μεγάλη όρεξη και ενέργεια και ισχυρή θέληση να προσφέρω στον τόπο μου.

Η εμπειρία μου ως Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Κισσάμου (2011-2014) με βοήθησε να έχω καθημερινή τριβή με τα προβλήματα του τόπου μου και να γνωρίσω εκ των έσω τα θέματα που πραγματεύεται η Περιφέρεια καθώς και τα πολλά έργα που έχει εντάξει και χρηματοδοτήσει τόσο στον Δήμο Κισάμου όσο και σε ολόκληρο τον Νομό Χανίων.

Με την ιδιότητά μου ως Γεωτεχνικός, θα ήθελα να συμβάλλω στην ομαδική προσπάθεια παραγωγής και ανάδειξης «πράσινων» προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσα και από τις δράσεις της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας, η οποία εστιάζει στη στρατηγική ανάπτυξη τόσο του πρωτογενούς τομέα και της διαχείρισης των προϊόντων του, όσο και του δευτερογενούς και της άμεσης σύνδεσής τους με τον τουρισμό.

Επίσης, θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικά περιοχών δικτύου NATURA καθώς και στην κλιματική αλλαγή άπτονται του ενδιαφέροντος και της ευαισθησίας μου. Θεωρώ ότι ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανταποκρίθηκε στα μεγάλα αιτήματα της κοινωνίας, κυρίως μέσα από μια επιτυχημένη διαχείριση του ΠΕΠ-Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης και προχώρησε στην υλοποίηση σπουδαίων αναπτυξιακών έργων. Ειδικά στον τόπο μου την Κίσσαμο, γνωρίζω ότι τα έργα της Περιφέρειας φτάνουν ήδη στο ύψος των 45 εκατομμυρίων ευρώ, και περιλαμβάνουν την κατασκευή του μεγαλύτερου έργου σε επίπεδο ΠΕΠ Κρήτης, της Παράκαμψης Τοπολίων-Έλους, καθώς και δεκάδες άλλα σημαντικά έργα.

Με δεδομένο ότι ο νυν Περιφερειάρχης έχει φέρει την Κρήτη σε μια αναπτυξιακή τροχιά και η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί, χρειάζεται δίπλα του έμπειρους συνεργάτες αλλά και νέους με όρεξη και κοινά οράματα για τον τόπο τους, ειλικρινείς, με ήθος και αξίες, με αισθήματα σεβασμού, αλληλεγγύης, συνεργασίας, ομαδικότητας και ευθύνης. Πραγματικά θα ήθελα να ενταχθώ στην ομάδα των νέων συνεργατών του και ζητώ από σας να με βοηθήσετε στην επίτευξη αυτού του στόχου και να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις εκλογές αυτές.

Σας ευχαριστώ

Με τιμή ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ-ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Πόπη) του Σάββα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος – Π.Ε. Χανίων

Γεωπόνος Τηλ. 6972 218855 Email: popikapetanaki@gmail.com

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Πόπη Καπετανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσσαμο από όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κισσάμου. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φυτικής Παραγωγής με ειδικότητα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου. Ως Γεωπόνος έχει εργασθεί στον ΕΛΓΑ και στην ΔΑΟΚ-Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, σε ομάδες παραγωγών καθώς και ως Γεωπόνος-μελετητής σε προγράμματα αγροτικών ενισχύσεων. Επίσης εργάσθηκε στο ΚΕΠ του πρώην Δήμου Μηθύμνης και στο ΚΕΘΙ-Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας-Παράρτημα Κρήτης ως Σύμβουλος γυναικείας επιχειρηματικότητας και υπεύθυνη γυναικείων συνεταιρισμών όλης της Κρήτης. Από το 2011 έως το 2014 εργάσθηκε ως Ειδική Συνεργάτης-Γεωπόνος στον Δήμο Κισάμου υπεύθυνη αγροτικών θεμάτων, προγραμμάτων, Γαλάζιων Σημαιών κ.α.. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Μαρτσάκη επίσης Γεωπόνο ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων, έχουν μία κόρη 9 χρονών και μένουν μόνιμα στα Χανιά.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com