Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

“Βούγια” θα καταντήσουμε με τον εγκλεισμό!


Φωτογραφία από το αρχείο μας

Με αφορμή μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μ’ έναν φανατικό αναγνώστη μας, παραθέτουμε κατόπιν επιθυμίας του, για προβληματισμό της κοινωνίας – όπως επεσήμανε – την άποψή του για το αποτέλεσμα που θα έχει η καραντίνα:

«Στα παλιά τα χρόνια μετά την Ανάσταση του Κυρίου, οι γονείς και οι πρόγονοί μας, συνήθιζαν να καλημερίζουν τον κόσμο με τον χαιρετισμό “Χριστός Ανέστη”.

Στα μετέπειτα χρόνια αυτό ξεχάστηκε.

Με το “μένουμε μέσα” των τελευταίων ημερών, αρχίσαμε να αντιδρούμε, ζητώντας τον εκκλησιασμό.

Γίναμε όμως ξαφνικά καλοί χριστιανοί με πίστη όπως τα παλιά, ωραία χρόνια ή πρόκειται για μια γενικευμένη υποκρισία; Παραλείπω την δεύτερη εκδοχή και κρατώ την πρώτη με την ευχή να είναι έτσι. 

Συνεχίζω, τώρα με την παράκληση ν’ αναφερθείς με άρθρο – όπως εσύ ξέρεις να χρησιμοποιείς τον γραπτό λόγο – γι’ αυτά που σου λέω και ακόμα ότι με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό, “στάβλισμα” που μας κάνουν, θα καταντήσουμε “βούγια”. Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρώσουν οι σατανιστές τα εγκληματικά τους σχέδια για επιβολή της παγκοσμιοποίησης».

Ολοκληρώνοντας ο ίδιος το σκεπτικό του, υπογραμμίζει: «Περιμένω να δημοσιεύσεις με ανάλογο… στόλισμα στα “Χανιώτικα νέα” και στο περιοδικό σου, τους ανώνυμους και επώνυμους που υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση, “ανακατεύοντας” παράνομα τους πληθυσμούς πολλών χωρών με το πρόσχημα του μετανάστη. Στην Ελλάδα, όπως πολύ σωστά έχεις αναφερθεί επανειλημμένα, που είναι μια “σταλιά στον παγκόσμιο χάρτη”, πόσοι μπορεί να χωρέσουν; Με την ευχή “Χριστός Ανέστη” σε καλημέρισα, όπως εξακολουθώ να κάνω μέχρι σήμερα στα 75 χρόνια που κουβαλώ στην πλάτη και με την ίδια ευχή θα τελειώσω ευχόμενος ο Αναστάντας Κύριος να μην επιτρέψει τον διαμελισμό της υφηλίου».

“Αληθώς ο Κύριος”, αντευχόμαστε στον φίλο αναγνώστη μας. Χρόνια πολλά με υγεία και με την ελπίδα της ματαίωσης των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης αλλά και της λύτρωσης του πλανήτη μας από νοσηρά μυαλά.

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com