Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

ΒΟΑΚ: Μια οδός -μαϊμού- ταχείας κυκλοφορίας! Απέκλεισαν ξανά τον Άγιο Ραφαήλ…

Η βόρεια αποκλεισμένη είσοδος…

Χωρίς πρόσβαση έμεινε ξανά ο Ιερός Ναός του Αγίου Ραφαήλ στο 18ο χλμ του ΒΟΑΚ Χανίων – Ρεθύμνου στην τοποθεσία “Τρία Καμαράκια”, λίγο μετά τον οδικό κόμβο των Καλυβών και άλλων χωριών του Αποκόρωνα για όσους έρχονται από Χανιά. 

Το πρωί της Δευτέρας έπιασαν ξανά δουλειά τα συνεργεία τοποθετώντας τις βγαλμένες από πιστούς μπάρες αποκλεισμού της μίας πλευράς, ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος – έξοδος οχημάτων από και προς την εθνική οδό.  

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επικαλούνται λόγους ασφαλείας, χωρίς όμως να δίνεται λύση για την πρόσβαση στον χώρο στάθμευσης του Ιερού Ναού, ο οποίος αποτελεί προσκύνημα για εκατοντάδες πιστούς από όλη την Κρήτη και όχι μόνο καθόλη την διάρκεια του χρόνου. 

Ερωτηματικό παραμένει επίσης αν αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν για όλα τα πλατώματα σταθμεύσεων και τις εισόδους – εξόδους δρόμων που υπάρχουν κατά μήκος του ΒΟΑΚ ή αν η απόφαση αυτή είναι “στοχευμένη”.  

Ενδεικτικά, λοιπόν, παραθέτουμε μαζί με φωτογραφίες του αποκλεισμένου Αγίου Ραφαήλ και ορισμένες άλλες από τις αμέτρητες περιπτώσεις που υπάρχουν επί της κεντρικής οδού, η οποία, μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί ως οδός ταχείας κυκλοφορίας. Έλεος! 

Γιάννης Η. Κάκανος 

Δείτε κι εδώ μια ακόμα “μαϊμού” εθνική οδό…

https://eparxiakofos.gr/%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%82-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80/

Η νότια αποκλεισμένη έξοδος του χώρου στάθμευσης στον Άγιο Ραφαήλ. Ο αποκλεισμός αποτελεί ντροπή επειδή ο κεντρικός δρόμος παράνομα έχει χαρακτηριστεί ως οδός ταχείας κυκλοφορίας. Ούτε ταχείας είναι όμως, αλλά ούτε και εθνική οδός.   


Χώρος εισόδου και εξόδου από την κεντρική οδό σε επιχείρηση
Διασταύρωση εισόδου – εξόδου του δρόμου για το Πλατάνι με την κεντρική οδό. 

Πάνω και κάτω: Χώροι στάθμευσης κατά μήκος της κεντρικής οδού 

Χώρος στάθμευσης με πλάτωμα της κεντρικής οδού για ιδιωτική επιχείρηση κοντά στη διασταύρωση για το Καλάμι

Η διασταύρωση της κεντρικής οδού για τα Μεγάλα Χωράφια νότια και για ιδιωτική επιχείρηση βόρεια.


Πάνω και κάτω: Άλλες διασταυρώσεις οδών από τις εκατοντάδες που υπάρχουν στον “μαϊμού” ΒΟΑΚ      

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com