Τετάρτη , 29 Μάϊος 2024

Το στρατόπεδο Μαρκοπούλου “καταδικάζει” την ανάπτυξη της συνοικίας…

Χωρίς λύση εξακολουθεί να παραμένει διαχρονικά το πρόβλημα με το στρατόπεδο Μαρκοπούλου στην πόλη μας. Ένας τεράστιος χώρος που θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Μεταξύ αυτών, θα ένωνε οδικώς και την πλατεία Ελευθερίας με την Εμμανουήλ Αντωνιάδου η οποία παραμένει χωρίς πεζοδρόμια και… τυφλή προς την άλλη πλευρά της που επικοινωνεί με την οδό Κ. Μάνου εξαιτίας μιας μικρής ενδιάμεσης απόστασης της οποίας το πλάτος στενεύει επιτρέποντας μόνο την διέλευση πεζών και δίκυκλων.   

Οι φωτογραφίες άλλωστε που παραθέτουμε μιλούν από μόνες τους. 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 


Η πλατεία Ελευθερίας ή δικαστηρίων πάνω και η οδός Ρενιέρη κάτω που συνεχίζει με την οδό Δημακοπούλου και τερματίζει στη βόρεια πλευρά του στρατοπέδου επί της οδού  Κ. Μαλλινού που είναι η πύλη εισόδου του.

Το στρατόπεδο με τη νότια πλευρά του πάνω όπου κατά μήκος είναι η οδός Εμμανουήλ Αντωνιάδου κάτω που αρχίζει από την νοτιοανατολική γωνία του Αστυνομικού Μεγάρου και τελειώνει επί της οδού Κ. Μάνου.   

Το αδιέξοδο επί της οδού Αντωνιάδου για τα οχήματα εξαιτίας του στενέματος της οδού.   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com