Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Το “Επαρχιακό φως” ως πολιτιστικό περιοδικό…


Φίλοι και φίλες, 

Η πολιτιστική μας ιστοσελίδα https://eparxiakofos.gr/ υπάρχει στο διαδίκτυο από το 2007 και πέντε χρόνια αργότερα αρχίσαμε την έκδοση του πολιτιστικού μας περιοδικού με 3 – 4 τεύχη κάθε χρονιά. Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες και μάλιστα από την πρώτη μας έκδοση, τον Αύγουστο του 2012 εξαιτίας του ότι βασικός χορηγός δεν τήρησε την υπόσχεση του. Το δεύτερο κατά σειρά τεύχος κατορθώσαμε να το εκδώσουμε τον Ιανουάριο του 2013 και από τότε μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019 να έχουμε κυκλοφορήσει 25 τεύχη με δωρεάν διανομή σε όλο τον Νομό και στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης. 

Στις περισσότερες εκδόσεις μπορέσαμε να καλύψουμε οριακά τα έξοδα, αλλά αυτή η χρονιά εξαιτίας της πανδημίας δεν μας επέτρεψε να εκδώσουμε κανένα τεύχος  πραγματοποιώντας και την μεγάλη μας αλλαγή στην ύλη, ώστε οι παλιές πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδημοσιευόταν από το site μας στο περιοδικό κατόπιν επιλογής αναγνωστών, να γινόταν λιγότερες  καθόσον τώρα οι περισσότερες σελίδες του θα φιλοξενούσαν πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά και νησιά από όλη την Ελλάδα. 

Το εγχείρημα αυτό της έκδοσης ενός πολυτελέστατου εντύπου με οκτώ ή δέκα χιλιάδες τεύχη και δωρεάν διανομή εξακολουθεί να στοιχίζει ακριβά. Όσοι, όμως, δεν γνωρίζουν από αυτές τις διαδικασίες, τους λέμε ότι τα έξοδα αρχίζουν να… τρέχουν από την σελιδοποίηση, την διόρθωση, την εκτύπωση, την μεταφορά από την Αθήνα και τέλος την διανομή.

Για να εκδοθεί, λοιπόν, το επόμενο τεύχος του περιοδικού μας, το οποίο θα είναι και το πρώτο για το 2020, πρέπει να επιβαρυνθούν τα οικονομικά βάρη της έκδοσης του  χορηγοί – διαφημιζόμενοι, φορείς και αναγνώστες που επιθυμούν την συνέχεια της έκδοσης του.

Για τον σκοπό αυτό παραθέτουμε δύο Τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίοι, βέβαια, έχουν δημοσιευθεί σε όλα τα τεύχη μας στην 2η σελίδα και υπάρχουν και στην ιστοσελίδα μας https://eparxiakofos.gr/epikinonia/

Μπορείτε, λοιπόν, να καταθέσετε σ’ έναν εκ των δύο λογαριασμών το ποσό που επιθυμείτε, μεταβιβάζοντας μας ταυτόχρονα στο email φωτογραφικό υλικό από τις περιοχές σας ή τις επιχειρήσεις σας.  Αν χρειάζεστε τιμολόγιο παρακαλούμε να μας μεταβιβάσετε και τα στοιχεία σας για να σας το ταχυδρομήσουμε ή να σας το μεταβιβάσουμε με email. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς 

Το Επαρχιακό φως

  1. ALPHA BANK GR93 0140 9070 9070 0210 1052 144
  2. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ GR58 0690 0010 0000 0016 1017 003 
Το 25ο τεύχος μας που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε όλα μας τα τεύχη.

https://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com