Ανακοίνωση

Το «Επαρχιακό φως» και στο πατρικό σπίτι του αείμνηστου γέροντα Ειρηναίου Γαλανάκη

 
Συνεχίζοντας σήμερα για τελευταία ημέρα τη διανομή του συλλεκτικού μας λευκώματος με παλιά και νέα ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευθεί τα περισσότερα στα «Χανιώτικα νέα», επισκεφθήκαμε την πατρική οικία του αείμνηστου μητροπολίτη πρώην Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, στο Νεροχώρι Αποκορώνου για να συνεχίσουμε σε άλλα χωριά μέχρι και την Αργυρούπολη στο Ρέθυμνο. Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα στιγμιότυπα από αυτές τις όμορφες περιοχές εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες μας στο αναγνωστικό κοινό για την εγκαρδιότητα που μας έδειξε σε όλα τα χωριά του Νομού και όχι μόνο, που επισκεφθήκαμε καθώς επίσης και στην πόλη μας.


Μεταξύ αυτών των δύο παραδοσιακών πορτών φωτογραφίσαμε τον γέροντα μητροπολίτη το 2005 και την φωτογραφία αυτή την έχουν στην πρώτη σελίδα στο Επαρχιακό φως μηνός Ιουλίου που διανέμουμε.

 


Η λίμνη του Κουρνά με την μαγευτική ομορφιά της.

 


Στην Αργυρούπουλη με τις θαυμάσιες ταβέρνες και τα άφθονα νερά με τη βαθύσκιωτη σκιά των αιωνόβιων δέντρων της περιοχής.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com