Σάββατο , 25 Μάϊος 2024

Το Επαρχιακό φως ενημερώνει το αναγνωστικό του κοινό

 

 

Φίλοι και φίλες,

καθυστερήσαμε την καλοκαιρινή έκδοση του Ιουλίου εξαιτίας των πολιτικών καταστάσεων, αλλά θα κυκλοφορήσουμε τον Αύγουστο,  με πλούσια όπως πάντα ύλη από παλιά και νέα ρεπορτάζ, που θα έχουν επιλέξει όσοι ενδιαφέρονται να δημοσιευθούν στο πολυτελές έντυπό μας για να γίνουν συλλεκτικά.

Η διανομή του εντύπου γίνεται δωρεάν με δέκα χιλιάδες τεύχη σε όλο τον Νομό και στις πόλεις του Ρεθύμνου, του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου, ενώ μελλοντική πρόθεση μας είναι να επεκταθούμε σε όλη την Κρήτη, φτάνοντας ακόμα και στο πιο απόμακρο χωριό.

Για την επίτευξη του στόχου μας χρειαζόμαστε την αγάπη σας ως χορηγοί με διαφημίσεις που θα μας δώσετε ή με την συνεισφορά σας στα έξοδα της σελίδας για την δημοσίευση της εκδήλωσης που προτιμάτε να δημοσιεύσουμε.  

Οι διαφημίσεις στο έντυπό μας το οποίο κυκλοφορεί τέσσερις φορές τον χρόνο είναι φθηνές και όσοι επαγγελματίες διαφημιστούν στηρίζουν την προσπάθεια διατήρησης στην ιστοσελίδα μας χιλιάδων ρεπορτάζ από διάφορες εκδηλώσεις και πανηγύρια που έχουμε καλύψει σε όλο τον νομό. 

Για εξυπηρέτηση κάθε συναλλαγής μαζί μας παραθέτομαι τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK 907-002101-052144 με την παράκληση να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή με email για να σας αποστέλλουμε εγκαίρως το τιμολόγιο σας.  

eparxiakofos_gr_0005

Η ταυτότητα για την εφημερίδα και σε αυτοκόλητα

 

10 (Page 01)

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com