Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Τιμητική εκδήλωση από τον Ροταριανό Όμιλο Χανίων σε αυτοδιοικητικούς του δήμου Χανίων

Ο πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Δελάκης

Τον τέως δήμαρχο Χανίων Αναστάσιο Βάμβουκα και τον  πρώην αντιδήμαρχο Χανίων Ευτύχιο Κονταξάκη, τίμησε σε εκδήλωση του το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο διασκέδασης “Ζυγός” ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων, έχοντας ξανά στην προεδρία τον επί σειρά πολλών ετών πρόεδρο Εμμανουήλ Δελάκη. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο διοικητής της 2470 περιφέρειας διεθνούς Ρόταρυ, Ροταριανός Γεώργιος Μαύρος ο οποίος αναφέρθηκε στο πολυποίκιλο έργο του Εμμανουήλ Δελάκη επισημαίνοντας ότι “ αναλαμβάνει ξανά με τα στιβαρά του χέρια το… τιμόνι του Ομίλου για νέες μεγάλες επιτυχίες έχοντας συμπληρώσει 35ετία”.  

Με δήλωση του ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χανίων κ. Εμμανουήλ Δελάκης    υπογράμμισε για τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της αυτοδιοίκησης τα εξής: “Ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων θεώρησε επιτακτικό καθήκον και υποχρέωση του να τιμήσει τους απερχόμενους άνδρες της αυτοδιοίκησης, δήμαρχο και αντιδήμαρχο Χανίων Αναστάσιο Βάμβουκα και Ευτύχιο Κονταξάκη για το πολυποίκιλο και δημιουργικό έργο τους προς όφελος της κοινωνίας των Χανίων”. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν στον διοικητή κ. Μαύρο από τον Όμιλο Χανίων διάφορα αναμνηστικά δώρα, μεταξύ των οποίων το εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου, αρκετά βιβλία του δήμου Χανίων όπως της Ένωσης της Κρήτης με την μητέρα Ελλάδα καθώς και το βιβλίο με τίτλο Εν Χανίοις του 2019, ενώ στην σύζυγο του κα Άννα Σωτηροπούλου – Μαύρου δόθηκε ένα υφαντό.  

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κ.κ. Αναστάσιου Βάμβουκα και Ευτυχίου Κονταξάκη οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχαριστίες για την τιμή που τους έγινε από τον Όμιλο και συγκεκριμένα στον κ. Εμμανουήλ Δελάκη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: “ Η τιμή που μου γίνεται για την θητεία μου ως δημάρχου θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική.Η αυτοδιοίκηση είναι μία δύσκολη υπόθεση, μια υπόθεση που έχει συνέχεια από το παρελθόν  και δίνει συνέχεια και στο μέλλον κι εμείς ασχοληθήκαμε συλλογικά όσο γινόταν περισσότερο για μεγάλα έργα στα Χανιά και πιστεύω ότι πετύχαμε υψηλούς στόχους με τρόπο αθόρυβο και όσο περνά ο χρόνος θα γίνεται όλο και πιο κατανοητό. Αυτό που θέλουμε από τους επόμενους που μας διαδέχτηκαν να συνεχίσουν με ζήλο τις υποχρεώσεις τους” τόνισε με συγκίνηση ο κ. Βάμβουκας ευχαριστώντας τον Όμιλο για την τιμή. 

Από μεριάς του ο κ. Κονταξάκης επεσήμανε:  “ Προσπάθησα να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, για να φέρουμε την πρόοδο και την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών στην πόλη, στο δήμο, στο νομό για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας… Ακόμα και σήμερα που έχω αποχωρήσεις από την αυτοδιοίκηση παραμένω ένας ενεργός πολίτης πρόθυμος να συνδράμω τον οποιοδήποτε στην όποια ανάγκη”.      

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά με πολλούς καλεσμένους, μεταξύ αυτών ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής καθώς επίσης, φίλοι και μέλη από το Ηράκλειο.

 Γιάννης και Ηλίας Κάκανος  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com