Τρίτη , 26 Σεπτέμβριος 2023

Θετικές πολιτικές διαφορές μεταξύ πατέρα και γιου, Κωνσταντίνου και Κυριάκου Μητσοτάκη!

“Επιστρέφει το βουλευτικό του αυτοκίνητο ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο!  Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει την παραίτησή του από όλες  τις  απολαβές  που συνδέονται με την συμμετοχή του σε διαρκείς και ειδικές επιτροπές της Βουλής”, διαβάσαμε, μεταξύ άλλων, στα «Μαντάτα». 

 


Με αφορμή, λοιπόν, την πρόσφατη απόφαση του βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να επιστρέψει το βουλευτικό αυτοκίνητο πίσω με παράλληλη δήλωση παραίτησης του από διάφορες αποδοχές σε διαρκείς επιτροπές…, ήρθαν στο νου οι άδικες ταλαιπωρίες που ξεκίνησαν άδικα σε βάρος μου, με εντολές του τότε πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Οι διώξεις αυτές αφορούσαν μελέτες που είχα εκπονήσει για όλα τα κρατικά οχήματα, τα οποία και σήμερα κυκλοφορούν ακόμα παράνομα με νομοθεσίες του Αλέξανδρου Παπάγου που ψηφίστηκαν το 1953. Περισσότερα θα πληροφορηθείτε διαβάζοντας στην ιστοσελίδα αυτή, άλλα σχετικά άρθρα στις αντίστοιχες κατηγορίες “Πολιτική” και “Συνεντεύξεις”  για τα… κατορθώματα όλων των μετέπειτα κυβερνήσεων και πολλών βουλευτών που κατάθεσαν και ερωτήσεις στη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής!

Την ενέργεια τώρα του βουλευτού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ευχόμαστε να την μιμηθούν όλοι οι συνάδελφοι του βουλευτές σε όλα τα κόμματα καθώς επίσης και οι «δήθεν» ανεξάρτητοι. Να δούμε επιτέλους ύστερα από μισό αιώνα να κυκλοφορούν νόμιμα όλα τα κρατικά οχήματα με αλλαγή της νομοθεσίας  που υποτίθεται είναι σε ισχύ. Δεν είναι όμως δυνατόν να ισχύσει το πνεύμα της επειδή τα δεδομένα και οι συσχετισμοί της μακρινής εκείνης περιόδου δεν  έχουν καμία σχέση με το σήμερα.       

Σχόλια
Δημοσιογράφος Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης σχολίασε:
September 7th, 2011 at 19:53
Ο Γιάννης Κάκανος αποτελεί μια σπάνια πραγματικά περίπτωση. Είναι ένας άνθρωπός με αρχές, ο οποίος δεν μασά τα λόγια του. Με αυτές τις αρχές πορεύθηκε ο Γιάννης Κάκανος όταν ήταν εν ενεργεία αστυνομικός. Η εντιμότητα, όμως, και η ευθύτητα του Γιάννη δεν συνάδουν με ένα αποσαθρωμένο σύστημα το οποίο έχει ενσκήψει στην χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Όλα όσα έχει υποστηρίξει ο Γιάννης Κάκανος για τα κρατικά οχήματα είναι και σωστά και θα έπρεπε να τύχουν επαίνου. Αντ’ αυτού ο Γιάννης υπέστη διώξεις. Η αλήθεια, φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν το σθένος να την φορτωθούν στην …καμπούρα τους. Κλεισμένοι, λοιπόν, εντός των τειχών που έχουν ορθώσει αυτοί και τα πολιτικά τους τζάκια, απλά περιορίζονται στο να μας απευθύνουν ανούσιες νουθεσίες και να μας κουνάνε το δάχτυλό τους επιδεικτικά. Αγνές, ειλικρινείς και έντιμες φωνές σαν αυτές του Γιάννη Κάκανου ενοχλούν, γιατί απλά τους χαλάνε την σούπα…Συνέχισε Γιάννη τον αγώνα σου και μην πτοείσαι. Είσαι ξεχωριστός και χρειαζόμαστε ο αγώνας σου να συνεχιστεί.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com