Δευτέρα , 15 Ιούλιος 2024

Τα καταντήματα της χώρας ήρθαν από… ισόβιους στην πολιτική!

μα12wtmk

Με την προκήρυξη, δυστυχώς, πρόωρων εκλογών βρήκαν την ευκαιρία να επανέλθουν στο πολιτικό προσκήνιο ακόμα περισσότεροι παλιοί πολιτικοί και μάλιστα σε εκλόγιμες θέσεις για να τύχουν αποδοχής από εκατοντάδες ψηφοφόρους που έχουν ευεργετηθεί με ρουσφέτια. Κι ενώ η χώρα βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της μεταπολεμικής περιόδου από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα, οι αρχηγοί των κομμάτων δεν σκέφτονται το εθνικό συμφέρον αλλά τι ποσοστά θα μπορέσουν να… πιάσουν τα κόμματά τους.

Για να μειωθεί ο αριθμός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης κατά 100 – που δεν χρειάζεται καμία αλλαγή στην ισχύουσα νομοθεσία – ή για να μειωθεί ο μισθός τους και να κυκλοφορούν χωρίς κρατικά οχήματα όπως και για αλλαγή της εκλογικής νομοθεσίας μ’ ένα μικτό απλό και δίκαιο σύστημα κανένα ενδιαφέρον…

Παρά ταύτα… τρέχουν γυρνώντας τις γειτονιές και τα χωριά μοιράζοντας υποσχέσεις που δεν στοιχίζουν και ότι… ψαρέψουν με τη συνηθισμένη τακτική τους, αιτία να δεινοπαθεί η χώρα και να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από επίδοξους επιδρομείς…

Με αυτές τις λίγες σειρές κλείνω το άρθρο μου με την ευχή να πρυτανεύσει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον και να σχηματιστεί μια κυβέρνηση τετραετίας χωρίς εσωτερικές τριβές που θα μπορέσει να προβεί σε καινοτομίες προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Γιάννης Η. Κάκανος

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com