Σάββατο , 25 Μάϊος 2024

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ – Λαμπρή τελετή απονομής διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

 

Η Σταυρούλα Τσακανέλη που παρουσίασε την εκδήλωση

Με χαμόγελα αισιοδοξίας και ανταλλαγή ευχών παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκε χωρίς επίσημους προσκεκλημένους λόγω του πένθους από την τραγωδία στα Τέμπη, το μεσημέρι της Παρασκευής στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα των εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Χανίων η τελετή απονομής  διπλωμάτων Μηχανικού, στους νέους και νέες που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ανοίγουν πλέον τα “φτερά” τους στην αγορά εργασίας. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η Σταυρούλα Τσακανέλη από το διοικητικό προσωπικό του Πολυτεχνείου αναφέροντας τα εξής: “ Σήμερα απονέμονται συνολικά 139 Διπλώματα Μηχανικού: 

48 Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, 15 Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, 26 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, 23 Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος και 27 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών”. 

Η ίδια συνεχίζοντας τόνισε: “ Μαζί μας σήμερα είναι παρόντες: “Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Κωνσταντίνος – Αλκέτας Ουγγρίνης. Η Αντιπρύτανης Οικονομικών και Ανάπτυξης, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δανάη Βενιέρη. Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας Αναπληρωτής Καθηγητής Φώτιος Κανέλλος.

Επίσης μαζί μας είναι: Ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Καθηγητής Ευάγγελος Γρηγορούδης. Ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Καθηγητής Μιχαήλ Γαλετάκης. Ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Καθηγητής Ευτύχιος Κουτρούλης. Η Κοσμήτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά και ο Κοσμήτορας της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αλέξανδρος Θεοχάρης Βαζάκας”.

Με δήλωση του στα “Χ.ν.” ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Κωνσταντίνος – Αλκέτας Ουγγρίνης υπογράμμισε τα εξής: “ Σήμερα είναι μια πολύ συγκινητική ημέρα για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης καθόσον αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο στη ζωή τους όπου ξαφνικά σταματάνε να προστατεύονται κατά μία έννοια από ένα πλαίσιο εκπαιδευτικό, βγαίνουν πια στη ζωή και είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή γι αυτούς γιατί από εδώ και πέρα στην ουσία παίρνει στα χέρια της τον έλεγχο  και της δικιάς τους εξέλιξης αλλά και της αυριανής κοινωνίας”.     

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος     

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Κωνσταντίνος – Αλκέτας Ουγγρίνης κατά τον χαιρετισμό του

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com