Ανακοίνωση

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ: Πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες

Με ιατρικές εξετάσεις και Πασχαλινά κουλουράκια συνεχίζει δυναμικά την πορεία του το νέο σχετικά ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά. Για τις δραστηριότητές του ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά, μίλησε στα «Χ.Ν.» η υπεύθυνη νοσηλεύτρια Αργυρώ Μπαϊλάκη – Βακάκη υπογραμμίζοντας ότι: “Ξεκινήσαμε από προχθές δύο ακόμα ευχάριστες ενέργειες με την πρώτη να παρέχουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις οι πνευμονολόγοι της πόλης μας  κ. Μαρκάτος και Πρωτοπαπαδάκης, σε μέλη του ΚΑΠΗ και όχι μόνο. Παράλληλα, πολλές  γυναίκες, μέλη μας, φιλοξενούμενες στην ευρύχωρη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. της Παναγίας στα Κουνουπιδιανά, έφτιαξαν κουλουράκια τα οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Τη διαδικασία  προετοιμασίας των Πασχαλινών γλυκών παρακολούθησαν, αλλά και συμμετείχαν μαθητές του Γ2 του πρώτου δημοτικού σχολείου και των δύο τμημάτων της Δ’ τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Κουνουπιδιανών ενώ τα παιδιά συνόδευαν οι δάσκαλοί τους Παντελής Ραδογκολσής, Κωνσταντίνος Τσιτσιδάκης και Γεωργία Γομπάκη”. Εξάλλου η νοσηλεύτρια κυρία  Αργυρώ Μπαϊλάκη – Βακάκη  ευχαρίστησε τον  «εφημέριο της ενορίας π. Δημήτριο για την ευγενική από μέρους του διάθεση της αίθουσας Πολιτιστικών εκδηλώσεων στις γυναίκες του ΚΑΠΗ, τους Μύλους Κρήτης για τη διάθεση του αλευριού, τους ιατρούς και τα παιδιά των σχολείων με τους δασκάλους τους που συμμετείχαν στη δράση αυτή».

Από την πλευρά του ο εφημέριος της Ενορίας π. Δημήτριος Αλεξανδράκης ο οποίος διακονεί την Ενορία Κουνουπιδιανών 53 χρόνια συνεχάρη το ΚΑΠΗ για τις δραστηριότητές του και επεσήμανε την αξία της ενασχόλησης των παιδιών με πράγματα και γεγονότα της παράδοσης.


Στιγμιότυπα από το ζύμωμα και το πλάσιμο που κάνουν στα κουλουράκια οι γυναίκες με βοηθούς τους μικρούς μαθητές.

 

Ο πνευμονολόγος κ. Μαρκάτος ενώ εξετάζει μια ηλικιωμένη κυρία.

 

 Στην αυλή της Εκκλησίας ο εφημέριος π. Δημήτριος με τους μαθητές και τους δασκάλους των τάξεων Δ1 και Δ2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

 

Χανιώτικα νέα Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 σελίδα 30.

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com