Τετάρτη , 27 Σεπτέμβριος 2023

ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΛΟ ΣΦΑΚΙΩΝ – Παρουσίαση συνδυασμού για το Δήμο Σφακίων (Και βίντεο)

Και δεύτερος συνδυασμός  για τη δημοτική περιφέρεια Σφακίων με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανούσο Χιωτάκη,  πρώην αντιδήμαρχο. Ο κ. Χιωτάκης παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα του Φραγκοκάστελλου τα πρώτα ονοματεπώνυμα  του συνδυασμού, ο οποίος φέρει την ονομασία «Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός – Όλοι μαζί για τα Σφακιά», αποτελούμενος από παλιά και νέα στελέχη ευελπιστώντας στην κατάκτηση της νίκης.

Με δήλωση του ο κ. Χιωτάκης υπογράμμισε: «Στην ομάδα των  υποψηφίων συμβούλων, ανδρών και γυναικών εκπροσωπούνται όλα τα χωριά με τις γειτονιές της δημοτικής μας περιφέρειας. Πρόκειται για καταξιωμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας με σημαντική δράση πάνω στα ζητήματα της επαρχίας», για να επισημάνει ότι « προέρχονται από όλους τους κομματικούς χώρους, ενώ εκπροσωπούν διάφορους φορείς των Σφακίων». 

Ο ίδιος τόνισε πώς «η πλειοψηφία των υποψηφίων του συνδυασμού μας  είναι νέοι και επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια να κάνουμε  ακόμα καλύτερα τα Σφακιά για έναν περισσότερο αποτελεσματικό Δήμο αναβαθμίζοντας όσο γίνεται περισσότερο την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. 

Η εμπειρία και οι γνώσεις των παλιών “συμμαχούν” με την όρεξη για προσφορά των νέων και με συλλογική προσπάθεια θα πετύχουμε τα καλύτερα για τα Σφακιά μας δίνοντας προτεραιότητα στην κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη, τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία και τον τουρισμό».  

Την πεποίθησή τους ότι θα νικήσει ο συνδυασμός εξέφρασαν με δηλώσεις τους οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σταύρος Ψαρουδάκης και Αφροδίτη Σφηνιά. «Ο λόγος που συμμετέχω στον συνδυασμό είναι επειδή εμπιστεύομαι τον κ. Χιωτάκη γιατί είναι γνώστης των πραγμάτων αρκετά χρόνια και ακόμα γιατί οι συμμετέχοντες αποτελούν μια φοβερή ομάδα που θα δουλέψει χέρι, χέρι για το καλό του τόπου μας», τόνισε ο κ. Ψαρουδάκης.

Από την πλευρά της η κα Αφροδίτη Σφηνιά, επεσήμανε ότι «πρόκειται για την 3η κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση που θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Σφακίων. Στον συνδυασμό μας με επικεφαλής τον κ. Μανούσο Χιωτάκη, είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε οι δημότες Σφακίων να μας τιμήσουν με την ψήφος τους κι εμείς υποσχόμαστε πώς θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που θα μας δείξουν στις επικείμενη εκλογική αναμέτρηση».

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος    

Παραθέτουμε παρακάτω τα πρώτα ονοματεπώνυμα υποψηφίων του συνδυασμού.

ΒΥΖΗΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟ

ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΕΜΜ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ

ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΜΜ

ΣΗΦΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΠΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΦΟΝ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΙΟΥ

ΜΠΡΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΒΟΤΖΑΚΗΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΜΑΝΕΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΙΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΒΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΛΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΡΙΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ — ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΠΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΤΠΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΣΦΗΝΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΓΛΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΚΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ

ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜ ΡΟΥ ΙΩΣΗΦ

ΚΑΥΡΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Ο κ. Μανούσος Χιωτάκης

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com