Κυριακή , 19 Μάϊος 2024

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Έκκληση γι’ αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού


Με αφορμή τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου από παρεξήγηση σε νυκτερινό κέντρο της κωμόπολης, κάτοικοί της,  ευελπιστώντας στη συμβολή μας, ζητούν να δημοσιεύσουμε εκ νέου την ανάγκη αναβάθμισης του Αστυνομικού Σταθμού σε Τμήμα. Για το συμβάν αναφερθήκαμε προ ημερών, πλην όμως: “επειδή η κατάσταση”, καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, “είναι τραγική, κυρίως τις νυκτερινές ώρες σε στιγμές διασκέδασης, θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς και απαιτούμε από τη σημερινή κυβέρνηση παρακαλώντας τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να επισκεφθεί το συντομότερο την Παλαιόχωρα, ώστε ν’ αντιληφθεί προσωπικά ότι δεν αρκεί μόνο το φιλότιμο που καταβάλλουν οι υπηρετούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού, χρειάζεται επαρκεί προσωπικό και αυτό επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί μοναχά με την αναβάθμιση της συγκεκριμένης υπηρεσίας”. Την ανησυχία των κατοίκων της κωμόπολης γνωστοποιήσαμε στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων κ. Γεώργιο Σταυριανουδάκη, για να μας πει τα εξής: “Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν υπάρχει καμία θέληση από πλευράς υπουργείου για να ενισχυθούν συγκεκριμένες αστυνομικές υπηρεσίες. Έχουμε κάνει αναφορές και προτάσεις, αλλά, τίποτα δεν έγινε. Οι περισσότερες υπηρεσίες του νομού μας έχουν έλλειψη αστυνομικής δύναμης”. Για τον προβληματισμό και τον φόβο που αισθάνονται από χρόνια οι κάτοικοι της κωμόπολης και της περιοχής επιβάλλεται εδώ και τώρα να διευθετηθεί το θέμα για το οποίο έχουν δοθεί πολλές υποσχέσεις…!

Παραθέτουμε φωτογραφίες με την Παλαιόχωρα και τον Αστυνομικό Σταθμό στο άνετο κτήριο που μεταφέρθηκε πριν από λίγα χρόνια. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com