Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

Στην χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα!


Φωτογραφία διαδικτύου

Σκληρή παραμένει η πραγματικότητα της ζωής στην πλειοψηφία των κοινωνιών που χρησιμοποιεί  το ψέμα ως αλήθεια και την αδικία ως παλικαριά. Τι φταίει; Τα αίτια είναι βαθιά και για να αναλυθούν, χρειάζονται τόμοι καθόσον η διχόνοια έρχεται με τον φανατισμό, την εξάρτηση. την έλλειψη σωστής ανατροφής  και σωστής παιδείας. 

Μάθαμε να κατευθυνόμαστε, γεγονός που δυσκολεύει τις σχέσεις των ανθρώπων.  Ο εγκέφαλος λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής. Αν ο προγραμματισμός του είναι σωστός, θα λειτουργήσει σωστά.

Στην χώρα μας, όμως που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα τα πράγματα εξακολουθούν να μην πηγαίνουν καλά, αφού ο πολιτικός κόσμος… σπέρνει ζιζάνια μίσους που σημειώνουν κατά καιρούς ανάλογες εκρήξεις. 

Η μεγαλύτερη βέβαια έκρηξη καταγράφηκε πρόσφατα με… μπουρλοτιέρη έναν υπερήλικα αρχιερέα. Καλώς έγινε ο αφορισμός για μια μειοψηφία λαού και κλήρου, αλλά πολύ κακώς για την συντριπτική πλειοψηφία. 

Το γεγονός, τώρα που η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν επικρότησε τον συγκεκριμένο αφορισμό, θ’ αποτελέσει δικαίωση για τους… τιμωρημένους;   

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com