Σάββατο , 2 Δεκ 2023

Στη «Σφραγίδα Αριστείας» η Palo, στο πλαίσιο του B’ Κύκλου Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάμεσα σε 11 εταιρείες που υπέβαλαν πρόταση στη δράση «Σφραγίδα Αριστείας για Επιχειρήσεις», στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου του Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ, βρίσκεται η Palo Services, ήδη πιστοποιημένη με «Seal of Excellence» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την αίτησή της υπέβαλε η PaloServices για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων, στο πλαίσιο της δράσης Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ, υπό το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα -Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Συγκεκριμένα, στη διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η PaloServices συμμετείχε στη δράση «Σφραγίδα Αριστείας (Seal of Excellence) για επιχειρήσεις», στο Τομέα για Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), μαζί με άλλες 10 εταιρείες. Πιστοποιημένη με «Σφραγίδα Αριστείας» (Seal of Excellence) ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2015, η PaloServices έχει διακριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την καινοτομία της, κατόπιν της υποβολής πρότασής της στο Horizon 2020, στον τομέα «Open Disruptive Innovation Scheme». «Είμαστε μία από τις 11 εταιρείες που δικαιούμαστε χρηματοδότηση, η οποία θεωρείται ως εξασφαλισμένη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είναι μια ακόμα έμπρακτη αναγνώριση και εκ των πραγμάτων υποβοήθηση των ερευνητικών προγραμμάτων μας, τα οποία πάντοτε έχουν γνώμονα την καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης», λέει ο Παναγιώτης Τσαντίλας, Ιδρυτής & CEO της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η PaloServices δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοματοποιημένης ειδησεογραφίας και των Social Media Analytics. Έχοντας ολοκληρώσει 10ετή πορεία στον χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας, η PaloServices συνεχίζει να επενδύει στις πλέον προηγμένες τεχνολογίες για την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου και για την εξαγωγή πολύτιμης επιχειρηματικής γνώσης. Μάλιστα, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά Πανεπιστήμια, η εταιρεία αναπτύσσει μοντέλα machine & deep learning για την ανάλυση δεδομένων και περιεχομένου μεγάλου όγκου, με αυτόματο τρόπο.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com