Τρίτη , 23 Ιούλιος 2024

Στη χώρα της αδιαφορίας και της ισοπέδωσης των πάντων…!

Από την 14η Ιουνίου του 1993 μέχρι σήμερα, έχουν περάσει (19) δέκα εννέα ολόκληρα χρόνια εκ των οποίων μέχρι και το 2001 που αποφάσισα ν’ αποστρατευθώ συμπληρώνοντας το ελάχιστο όριο συντάξιμης υπηρεσίας, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου αντιμετωπίσαμε άδικα με άνωθεν εντολές τρομερές ταλαιπωρίες εξαιτίας της ισχύος που διέθεταν στη δημόσια διοίκηση επιλεγμένοι επίορκοι της κρατικής μηχανής. Σαν σήμερα, λοιπόν, εκείνη την περίοδο, υπηρετούσα προϊστάμενος στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων με το βαθμό του ανθυπαστυνόμου κι έχοντας φτάσει στον έσχατο βαθμό της απόγνωσης…, παρέδωσα στον Τοπικό Τύπο επιστολή με αποδέκτη τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τον οποίο καλούσα σε τηλεοπτικό διάλογο με θέμα τη διαφθορά των κρατικών οχημάτων.

Κι ενώ από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν τόσα χρόνια δεν διορθώθηκε τίποτα στο κεφάλαιο που αφορά τα κρατικά οχήματα. Εξακολουθούν, δυστυχώς και επί των ημερών μας να κυκλοφορούν παράνομα, να εφοδιάζονται με καύσιμα παράνομα, να επισκευάζονται και να συντηρούνται παράνομα. Δεν αποκλείεται ακόμα, να δικαιολογούν οι επιτήδειοι εκτός έδρας με αναληθείς δαπάνες. Τρεις μέρες απέμειναν για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και κανένα κόμμα δεν έχει ενδιαφερθεί για το δημόσιο συμφέρον, για τον απλό λαό, τη φτωχολογιά που πλήρωνε και συνεχίζει να πληρώνει…, αφού η οικονομική αιμορραγία δεκαετιών δεν σταμάτησε..!

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων μετά την εκδικητική απομάκρυνση μου με μετάθεση στον Α.Σ. Παλαιόχωρας έκλεισαν και λίγα χρόνια αργότερα κατεδαφίστηκαν…

Περισσότερα θα διαβάσετε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους όπως και σε συνεντεύξεις και πολιτικά μου άρθρα στο Επαρχιακό φως.

https://eparxiakofos.gr/%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1-2/
https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5/

 

2 σχόλια

  1. Γιάννης Κάκανος

    Πολύ καλά θυμούμαι τον αγώνα του τολμηρού αξιωματικού της Αστυνομίας Γιάννη Κάκανου που προσπαθούσε να διορθώσει την διαφθορά που υπήρχε στην λειτουργία, συντήρηση και κατανάλωση καυσίμων των κρατικών οχημάτων mε συγκλονιστικά στοιχεία που διέθετε αλλά και με δείγματα νέων βιβλίων (προσωπικής του επιμέλειας) για την καταγραφή ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ της πραγματικής κατανάλωσης βενζίνης και όχι μόνο στα οχήματα.
    Αν είχε εισακουστεί, από τους τότε κρατούντες, θα είχε οφελειθεί το κράτος, άρα οι πολίτες, σε ένα σημαντικό τομέα διαχείρισης του δημόσιου χρήματος. Αντί όμως του επαίνου και της αναγνώρισης από την πολιτεία δόθηκε χολή και όξος στον έντιμο Αξιωματικό Γιάννη Κάκανο.
    Τουλάχιστον η νέα κυβέρνηση θα εισακούσει τις πάντα επίκαιρες προτάσεις του;

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com