Ανακοίνωση

Στα Περιβόλια του Δήμου Χανίων βούρκωσε… ο «Βουρκιάς» . Απόγνωση κατοίκων για τον δρόμο!

 
Για την απαράδεκτη εικόνα με τις λακκούβες, τις λάσπες και το αφύλαχτο φρεάτιο – παγίδα στον δρόμο που συνδέει, κυρίως, τα χωριά Περιβόλια και Λιγιδέ, μιλούν με αγανάκτηση κάτοικοι της περιοχής.


Γιάννης Σκαλέρης: «Λίγο παρακάτω μένω και περνώ κάθε μέρα από εδώ από το 2000 που εγκαταστάθηκα. Αυτός ο δρόμος ποτέ του δεν φτιάχτηκε σωστά και τώρα έχει παραγίνει το κακό».


Ευσέβιος Κουκάκης: «Στα Περιβόλια μένω, αλλά έχω ελαιουργείο και κατάστημα αγροτικών εφοδίων στην περιοχή αυτή που λέγεται «Βουρκιάς». Έτσι, όμως, όπως το πάνε οι υπεύθυνοι θα βουρκώσουμε στα αλήθεια με τόσα λασπόνερα και λάκκους. Για το πρόβλημα του δρόμου καθώς και για το αφύλαχτο φρεάτιο έχω διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στον Δήμο Χανίων που ανήκουμε με τον “Καλλικράτη”, αλλά και πριν δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα, πάλι είχαμε προβλήματα, αλλά τώρα το κακό παράγινε. Χαλάμε τα αυτοκίνητά μας και κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε με αυτή την ακαταστασία.  Ήρθαν, λοιπόν, τα μηχανήματα του εργολάβου από το Δήμο στο φουλ της σεζόν Ιανουάριο μήνα, μέσα στο χειμώνα, που λειτουργούσε το ελαιουργείο να μας φτιάξουν τον δρόμο και έκαναν όλα αυτά τα σκαψίματα. Στρώσανε, βέβαια, την υπόβαση και είπαν ότι μετά τον Φεβρουάριο θα συνεχίσουν τις εργασίες γιατί δεν βγαίνει άσφαλτος τον χειμώνα.   Και δεν είναι μόνο αυτά τα χάλια, όλο το μήκος του δρόμου έχει λακκούβες και πρέπει να πω ότι εξυπηρετεί όλη την περιοχή, αφού συνδέει δύο μεταξύ τους χωριά, τα Περιβόλια με τον Λιγιδέ».


Μανώλης Δασκαλάκης: «Τώρα πέρασα με το μοτοποδήλατο, αλλά και με το αυτοκίνητο όταν πηγαινοέρχομαι, πάλι επικίνδυνος είναι ο δρόμος, αφού έχει τόσες λάσπες και λακκούβες. Έχουν υποχρέωση να μας τον φτιάξουν για να μην κινδυνεύουμε…».

 


Γεώργιος Ψαρουδάκης: «Αγρότης είμαι και μένω στα Περιβόλια, αλλά έχω περιουσία εδώ και έρχομαι κάθε μέρα. Είναι ντροπή όμως για τους αρμόδιους που έχουν την ευθύνη του δρόμου και μας αφήνουν στο έλεος, λες και δεν μας έφτανε το κακό που μας βρήκε με όλα τ’ άλλα σε βάρος μας. Είμαι κι εγώ πολύ αγανακτισμένος και επικροτώ τη  δημοσιότητα του προβλήματος ελπίζοντας έτσι ότι θα βελτιωθεί αυτή η κατάσταση στην περιοχής μας…”.

 

Λακκούβες  στην έξοδο του χωριού στον δρόμο για τον Λιγιδέ. 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com