Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

 

eparxiakofos0114

Προβλήματα που ζητούν λύσεις στον κλάδο τους συζήτησαν ιδιοκτήτες Σχολών από όλη την Ελλάδα στη διάρκεια της  Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων. Μεταξύ αυτών, η Βενετία Βήχου και Νικόλαος Γιαβανίδης από την Αθήνα, ο Ευάγγελος Τσαμπάζης από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης  Λάμπρου από την Κατερίνη, ο Μάριος Μυρωνάκης από την Ηγουμενίτσα που είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, ο Ιωάννης Αγριμάκης από το Ρέθυμνο, ο Παύλος Λιτινάκης και ο Αρτέμης Χειλουδάκης από τα Χανιά.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Χανίων Γεώργιος Φραγκιαδάκης, η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Κοκκινάκη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μαργαρώνης, ο οποίος αφού άκουσε τα κύρια ζητήματα της Ένωσης υποσχέθηκε να βοηθήσει  μέσω της Κ.Ε.Ε.Ε. της Ε.Σ.Ε.Ε. και ΓΕ.Σ.Β.Ε.Ε. για την προώθηση της λύση αυτών, ενώ ευχαρίστησε την Ένωση  για το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει πρώτα από όλα στους Έλληνες που πηγαίνουν στις οργανωμένες παραλίες της χώρας μας, αλλά και στους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι απολαμβάνουν με ασφάλεια υψηλών στάνταρτ τις θάλασσές μας και τις διακοπές τους γενικότερα».

Από την πλευρά του ο Χανιώτης ιδιοκτήτης Σχολής Ναυαγοσωστικής  κ. Παύλος Λιτινάκης με δήλωσή του, σημείωσε ότι «στα Χανιά λειτουργούν τρεις σχολές και από μία στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Όλοι μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψουμε δυσάρεστα γεγονότα και ως ένα βαθμό το έχουμε πετύχει χάρη των φιλότιμων προσπαθειών μας και της αγάπης που μας διακατέχει σ’ αυτή την υποχρέωση που έχουμε αναλάβει. Υπάρχουν όμως προβλήματα και θέλουμε την συνδρομή τουλάχιστον της αυτοδιοίκησης», για να καταλήξει ότι πρωταρχικό χρέος βέβαια έχει η πολιτεία να δώσει λύσεις, καθόσον η νομοθεσία ορίζει τους 3 καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, αναγκαίους, ενώ εμείς ζητάμε την επέκταση στους έξι μήνες και φυσικά την άμεση ανάγκη  αναβάθμισης του εξοπλισμού στις σύγχρονες συνθήκες».

http://eparxiakofos.gr/navagosostesfilakesangelistisparalies/

Ηλίας Ι. Κάκανος 

 DSC05353wtmk

Η-ταυτότητα-για-την-εφημερίδα-και-σε-αυτοκόλητα - Αντιγραφή

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com